ADVERTISEMENT
Life

Cu cine s-a întâlnit Cucu de la Survivor România la venirea în țară. Este o vedetă din străinătate: „Abia aștept să ne revedem”

Cucu de la Survivor România s-a întors în țară. În drumul spre România, concurentul a cunoscut o vedetă din străinătate, tot de la Survivor.
Autor: Dan Suta | 29.05.2021 | 20:38
Cu cine s-a întâlnit Cucu de la Survivor România la venirea în țară. Este o vedetă din străinătate: „Abia aștept să ne revedem”
Cucu, fost concurent la Survivor România. Foto: Instagram

Cucu s-a întors de la Survivor România, iar în drumul spre țară și-a făcut o prietenă cu totul specială. Membrul trupei Noaptea Târziu a avut ocazia să cunoască o concurentă de la Survivor Turcia, cu care pare că s-a împrietenit pe aeroport, în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Umoristul și-a făcut amici nu doar în emisiunea în care a participat, dar se pare că s-a împrietenit și cu sportiva Merve Aydin din Turcia.

Concurentul a postat un mesaj prin care i-a transmis turcoaicei că abia așteaptă să se revadă cu ea, căci i-a lăsat o primă impresie extrem de plăcută.

Cucu de la Survivor România s-a întors în țară. S-a împrietenit cu o concurentă din Turcia

„Mi-am făcut mulți prieteni la @survivorromania.oficial , de la colegi, adversari, echipa de producție, localnicii din Dominicană!! Dar cel mai tare e faptul că la plecare m-am cunoscut cu @merveaydin94 , ea fiind concurență la SURVIVOR TURCIA. A fost tot în echipa FAIMOSILOR. 🔴

ADVERTISEMENT

Ulterior a fost și în echipa RĂZBOINICILOR 🔵! Mă foarte bucur că ne-am cunoscut. Abia aștept să ne revedem!! See you soo!”, a scris Cucu Gram pe contul său de Instagram.

Cucu a fost unul dintre concurenții-rezervă din acest sezon Survivor, intrând ceva mai târziu în competiție. Nu s-a înțeles bine cu toți membrii echipei Faimoșilor. A intrat deseori în clinciuri cu Zannidache, chiar dacă cei doi s-au înțeles bine în cele din urmă.

cucu survivor românia
Cucu de la Survivor România, alături de o concurentă de la ediția turcă. Foto: Instagram

Fostul concurent promite dezvăluiri despre show-ul de la Kanal D

Persoanele de care nu s-a simțit deloc apropiat, cele pe care cu siguranță nu le va considera prietene sunt Raluca Dumitru și Sebastian Chitoșcă.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care nu l-a plăcut pe Sebi, potrivit propriilor sale declarații făcute după ieșirea din concurs este faptul că e lăudăros.

Cât despre Raluca, Cucu nu a agreat niciodată comportamentul ei ușor agresiv. Fostul concurent nu a dorit să dea foarte multe detalii despre ce s-a întâmplat cu adevărat în echipa din care a făcut parte, dar a primit că va face o serie de dezvăluiri explozive după ce va reveni în țară.

ADVERTISEMENT

Cucu Gram a spus că va posta pe canalul său de Youtube răspunsurile la toate întrebările pe care le-a primit de la fani. Va intra chiar și în cele mai intime detalii despre competiția urmărită de milioane de români.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!