Life

Cu cine s-a întâlnit Cucu de la Survivor România la venirea în țară. Este o vedetă din străinătate: „Abia aștept să ne revedem”

Cucu de la Survivor România s-a întors în țară. În drumul spre România, concurentul a cunoscut o vedetă din străinătate, tot de la Survivor.
29.05.2021 | 20:38
Cu cine sa intalnit Cucu de la Survivor Romania la venirea in tara Este o vedeta din strainatate Abia astept sa ne revedem
Cucu, fost concurent la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cucu s-a întors de la Survivor România, iar în drumul spre țară și-a făcut o prietenă cu totul specială. Membrul trupei Noaptea Târziu a avut ocazia să cunoască o concurentă de la Survivor Turcia, cu care pare că s-a împrietenit pe aeroport, în Republica Dominicană.

Umoristul și-a făcut amici nu doar în emisiunea în care a participat, dar se pare că s-a împrietenit și cu sportiva Merve Aydin din Turcia.

ADVERTISEMENT

Concurentul a postat un mesaj prin care i-a transmis turcoaicei că abia așteaptă să se revadă cu ea, căci i-a lăsat o primă impresie extrem de plăcută.

Cucu de la Survivor România s-a întors în țară. S-a împrietenit cu o concurentă din Turcia

„Mi-am făcut mulți prieteni la @survivorromania.oficial , de la colegi, adversari, echipa de producție, localnicii din Dominicană!! Dar cel mai tare e faptul că la plecare m-am cunoscut cu @merveaydin94 , ea fiind concurență la SURVIVOR TURCIA. A fost tot în echipa FAIMOSILOR. 🔴

ADVERTISEMENT

Ulterior a fost și în echipa RĂZBOINICILOR 🔵! Mă foarte bucur că ne-am cunoscut. Abia aștept să ne revedem!! See you soo!”, a scris Cucu Gram pe contul său de Instagram.

Cucu a fost unul dintre concurenții-rezervă din acest sezon Survivor, intrând ceva mai târziu în competiție. Nu s-a înțeles bine cu toți membrii echipei Faimoșilor. A intrat deseori în clinciuri cu Zannidache, chiar dacă cei doi s-au înțeles bine în cele din urmă.

ADVERTISEMENT
cucu survivor românia
Cucu de la Survivor România, alături de o concurentă de la ediția turcă. Foto: Instagram

Fostul concurent promite dezvăluiri despre show-ul de la Kanal D

Persoanele de care nu s-a simțit deloc apropiat, cele pe care cu siguranță nu le va considera prietene sunt Raluca Dumitru și Sebastian Chitoșcă.

Motivul pentru care nu l-a plăcut pe Sebi, potrivit propriilor sale declarații făcute după ieșirea din concurs este faptul că e lăudăros.

ADVERTISEMENT

Cât despre Raluca, Cucu nu a agreat niciodată comportamentul ei ușor agresiv. Fostul concurent nu a dorit să dea foarte multe detalii despre ce s-a întâmplat cu adevărat în echipa din care a făcut parte, dar a primit că va face o serie de dezvăluiri explozive după ce va reveni în țară.

Cucu Gram a spus că va posta pe canalul său de Youtube răspunsurile la toate întrebările pe care le-a primit de la fani. Va intra chiar și în cele mai intime detalii despre competiția urmărită de milioane de români.

 

ADVERTISEMENT