Life

Cu cine s-a întâlnit Lidia Buble după ce s-a întors de la Asia Express: „Nimic nu e întâmplător”

Lidia Buble a avut parte de o întâlnire frumoasă la scurt timp după ce s-a întors de la Asia Express. Vedetaa postat imaginile pe Instagram.
22.07.2021 | 12:22
Cu cine sa intalnit Lidia Buble dupa ce sa intors de la Asia Express Nimic nu e intamplator
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a avut parte de o întâlnire pe care nu a planificat-o cu unul dintre bărbații despre care presa a scris că la un moment dat i-ar fi fost mai mult decât un prieten.

Este vorba despre Cornel Ilie de la trupa Vunk, cel cu care artista are  de altfel o melodie. Cântăreața a pus imaginile pe Instastory, în timp ce stătea la un pahar de vorbă cu muzicianul.

ADVERTISEMENT

Chiar ea a spus că această revedere cu prietenul ei drag nu i se pare una întâmplătoare.

Lidia Buble s-a întors cu Cornel Ilie după ce a venit de la Asia Express

Artista și Cornel nu au planificat întrunirea, însă s-au bucurat unul de prezența celuilalt. „Ia uite, mă, cu cine m-am întâlnit! Și nu ne-am dat întâlnire. A fost așa… întâmplător, da. Dar, nu, că nimic nu e întâmplător, stai tu liniștit”, a spus Lidia Buble în timp ce Cornel butona telefonul și zâmbea.

În momentul în care cântăreața a spus că revederea lor nu este una întâmplătoare, Ilie a zâmbit complice și și-a pus mâinile în cap.

ADVERTISEMENT

Cântăreața este într-una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale. Vedeta s-a întors de curând de la Asia Express, cea pe care o consideră experiența vieții sale.

Lidia Buble, la masă cu Cornel Ilie după ce s-a întors din Turcia. Foto: Instagram

Dezvăluiri despre reality-show-ul pentru care a terminat filmările: „O să mă vedeți cum reacționez în momente de panică”

Artista a vorbit despre cum a fost reality-show-ul acesta pentru ea, fără să dea prea multe detalii. A spus doar că au fost multe momente de panică pe Drumul Împăraților, dar pe  care a reușit să le depășească cu ajutorul surorii sale, Estera, cea cu care a concurat.

ADVERTISEMENT

„Tot ce pot să vă spun este că a fost aventura vieții mele. Efectiv, aș repeta-o oricând. Prea multe nu vreau să vă dezvălui, pentru că vreau să vedeți la televizor tot ce s-a întâmplat. Ar fi și păcat să stric toată bucuria asta.

Tot ce pot să vă spun este că trebuie neapărat să urmăriți sezonul ăsta. O să vă distrați și o să savurați din plin fiecare moment”, a spus Lidia Buble pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Vedeta le-a spus fanilor că vor avea ocazia să o vadă pentru prima oară așa cum este ea în realitate. Artista s-a descris în acest concurs drept încăpățânată, poate haotică și nebunatică.

„O să mă vedeți cum reacționez în momente de panică maximă, momente de stres”, a continuat Lidia.

 

 

ADVERTISEMENT