Life

Cu cine s-a iubit Andra înainte de Cătălin Măruţă. Jurata de la Românii au Talent a fost afectată de despărţire

22.05.2020 | 22:18
Cu cine sa iubit Andra inainte de Catalin Maruta Jurata de la Romanii au Talent a fost afectata de despartire
Andra, cadou de Valentine's Day. Cine i-a trimis flori: „Nu este de la Măruță”. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Chiar dacă acum se poate considera o femeie fericită și împlinită din toate punctele de vedere, întrucât are un soț care o adoră și doi copii superbi, viața amoroasă a Andrei nu a fost lipsită de momente dificile.

Înainte ca în viața ei să își facă apariția Cătălin Măruță, îndrăgita artistă a trăit o poveste de dragoste cu un alt coleg de breaslă, însă drumurile lor s-au despărțit brusc, fără ca vreunul să vorbească public despre motivele care au dus la acest deznodământ.

ADVERTISEMENT

De cine era îndrăgostită Andra înainte să-l cunoască pe Cătălin Măruță. Despărțirea a afectat-o enorm

Potrivit unor surse din anturajul juratei emisiunii Românii au Talent, aceasta se îndrăgostise lulea de Dragoș Caploiu, nimeni altul decât fostul component al trupei Groove.

Din păcate, idila nu a durat foarte mult, Andra având cel mai mult de suferit de pe urma despărțirii, în condițiile în care se afla în preajma unuia dintre cele mai importante momente ale carierei sale. Vorbim despre participarea la ediția din 2005  a concursului Cerbul de Aur, când avea să câștige locul al doilea la secțiunea „Interpretare”.

ADVERTISEMENT
În trecut, artista a fost îndrăgostită de Dragoș Caploiu, pe atunci component al trupei Groove. Sursa foto: Facebook
În trecut, artista a fost îndrăgostită de Dragoș Caploiu, pe atunci component al trupei Groove. Sursa foto: Facebook

Ei s-au despărțit în septembrie 2005, cu doar câteva zile înainte ca Andra să participe la «Cerbul de Aur». Ea a fost foarte afectată, îl iubea foarte mult și a făcut tot posibilul să se împace cu el, dar nu a fost să fie. Nu a fost vorba de înșelat, pur și simplu nu a fost să fie”, a dezvăluit o sursă apropiată artistei.

Nici eu nici Andra nu am călcat strâmb niciodată. Înainte de Cerbul de Aur am decis să ne despărțim şi să nu mai vorbim nici măcar la telefon”, a spus și Dragoș Caploiu, într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță s-a iubit cu fiica unui cunoscut jurnalist sportiv

Și Cătălin Măruță a trecut printr-o experiență amoroasă mai puțin plăcută înainte să își cunoască actuala soție. Carismaticul prezentator TV a avut o relație de aproape doi ani cu Iulia Ioanițoaia, nimeni alta decât fiica reputatului jurnalist sportiv Ovidiu Ioanițoaia, care în acea perioadă era producătoarea emisiunii Tonomatul de pe doi.

Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung.

ADVERTISEMENT

Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, a povestit Andra, în momentul în care a fost întrebată despre începuturile relației cu bărbatul care îi este partener de viață.

ADVERTISEMENT