Life

Cu cine s-a iubit în trecut Ana Porgras de la Survivor România. Presupusa iubită a lui Zanni, ipostaze inedite alături de un tânăr

25.03.2021 | 16:36
Cu cine sa iubit in trecut Ana Porgras de la Survivor Romania Presupusa iubita a lui Zanni ipostaze inedite alaturi de un tanar
Cu cine s-a iubit în trecut Ana Porgras de la Survivor România. Presupusa iubită a lui Zanni, ipostaze inedite alături de un tânăr. Sursa foto: captură video Kanal D
ADVERTISEMENT

Ana Porgras de la „Survivor România” are o relație „ascunsă” cu Zanni, colegul ei din echipa Faimoșilor, dar puțini știu cu cine s-a iubit fosta gimanstă înainte. Bruneta a petrecut mult timp prin cantonamente, așa că i-a fost foarte greu să aibă o relație stabilă. 

În urmă cu zece ani, Ana Porgras impresiona pe toată lumea cu performanțele ei în gimnastică, sport la care a renunțat în 2012, la o vârstă fragedă. Tânăra a obținut trei medalii mondiale de-a lungul carierei sportive.

ADVERTISEMENT

În clasa a XII-lea, Ana Porgras a avut prima ei relație atunci când s-a întors la Brăila, unde locuia sora ei la momentul respectiv.

Cu cine s-a iubit în trecut Ana Porgras de la Survivor România. Presupusa iubită a lui Zanni, ipostaze inedite alături de un tânăr

Ana Porgras era cu totul altă persoană în 2012, atunci când s-a lăsat de gimnastică, sport pe care l-a practicat încă din copilărie. Concurenta de la „Survivor România” și-a vopsit părul blond la vremea respectivă și se săruta cu un tânăr, în ultimul an de liceu, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

În prezent, Ana Porgras locuiește în Brașov, singură, și nu se știe cu exactitate dacă este sau nu într-o relație. Există speculații conform cărora Faimoasa ar avea o relație cu Zanni, după ce au fost surprinși de câteva ori în ipostaze de cuplu.

Ana Porgras și iubitul din liceu
Ana Porgras și iubitul din liceu. Sursa foto: wowbiz.ro

Cei doi au negat presupusa legătură amoroasă, însă fanii susțin contrariul și sunt convinși că între An și Zanni s-a creat o poveste de dragoste. În plus, cântărețul a vizitat-o în Brașov pe fosta gimanstă înainte de a pleca în Republica Dominicană și a rămas la apartamentul ei.

ADVERTISEMENT

Jador este ce care a lansat acest zvon și Zanni a confirmat faptul că el și Ana sunt apropiați, dar niciunul dintre ei nu a specificat despre ce tip de relație este vorba.

Într-un videoclip postat pe canalul de YouTube al artistului, acesta a fost văzut acasă la Ana, care l-a vopsit înainte să înceapă competiția de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Ana Porgras este singura dintre fetele din echipa Faimoșilor care nu a fost atacată de Zanni, acesta fiind un motiv în plus pentru ca fanii să speucleze că sunt împreună.

ADVERTISEMENT