Life

Cu cine s-a iubit Irinel Columbeanu înainte de a se căsători cu Monica Gabor. “Avea un zâmbet misterios”

Irinel Columbeanu continuă să facă dezvăluiri despre femeile din viața sa. În cea de-a doua carte pe care o va lansa, fostul milionar vorbește despre femeia care a fost la un pas să-i devină soție.
03.02.2022 | 07:53
Cu cine sa iubit Irinel Columbeanu inainte de a se casatori cu Monica Gabor Avea un zambet misterios
Cu cine s-a iubit Irinel Columbeanu înainte de a se căsători cu Monica Gabor. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu își va lansa pe 16 februarie cel de-al doilea volum al trilogiei pe care a scris-o.

În Apofenia, fostul milionar vorbește despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Gabriela Botezat, Miss România 2004.

ADVERTISEMENT

Gurile rele spun că atunci când s-au despărțit omul de afaceri i-ar fi luat o parte dintre cadourile pe care i le făcuse și i le-a dat Monicăi Gabor.

Cu cine s-a iubit Irinel Columbeanu înainte de a se căsători cu Monica Gabor. “Avea un zâmbet misterios”

Irinel Columbeanu face dezvăluiri inedite despre femeile din viața sa. În Apofenia, omul de afaceri vorbește despre relația pe care a avut-o cu o tânără, Gabriela. Cel mai probabil este vorba despre Gabriela Botezat, cunoscută sub numele de Blanche. Relația a fost intens mediatizată la vremea respectivă, mai ales că cei doi au fost la un pas de a se căsători.

ADVERTISEMENT
Gabriela Botezat
Gabriela Botezat

“O remarcă pe Gabriela când se duseră odată, cu toate fetele, să mănânce la prânz sus, în Poiana Brașov, la Coliba Haiducilor, beneficiind de o pauză mai lungă.

Ea se nimeri să se așeze lângă Ili pe bancheta de lemn de la masa lungă, tot pe lemn, pusă afară”, este un pasaj din carte, potrivit Wowbiz.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a povestit cum a cunoscut-o pe Gabriela și ce impresie i-a făcut atunci când a văzut-o prima dată.

“Avea dinții frumoși și un zâmbet pe care îl găsea câteodată misterios. Mai mult atrăgea, însă, ușoara grimasă pe care o făcea când se chinuia să accentueze începutul unor cuvinte, fără vreun tipar anume. Află că avea 19 ani și era din Suceava”, a mai scris fostul milionar.

ADVERTISEMENT

Se pare că tânăra a fost cea care a pus capăt relației, iar gurile rele spuneau la vremea respectivă că fostul milionar s-a enervat cumplit. Acesta i-ar fi luat toate hainele de blană pe care i le făcuse cadou. Alții au spus că i-ar fi dărâmat salonul de înfrumusețare.

În cea de-a doua carte a trilogiei, Columbeanu a dat amănunte și despre relația pe care a avut-o cu Monica Gabor, dar și despre aventura acesteia cu șoferul său, Ricky.

Irinel Columbeanu își va lansa cartea pe data de 16 februarie.

ADVERTISEMENT