Life

Cu cine s-a iubit Iulia Vântur înainte de Salman Khan. Puțini știu acest detaliu din viața artistei

Puțini știu cu cine s-a iubit Iulia Vântur înainte de relația cu Salman Khan. Buna ei prietenă a dezvăluit acest detaliu.
24.10.2022 | 07:22
Cu cine sa iubit Iulia Vantur inainte de Salman Khan Putini stiu acest detaliu din viata artistei
Cu cine a avut Iulia Vântur o relație înainte de Salman Khan. Sursa foto: Intagram
ADVERTISEMENT

Iulia Pârlea a dezvăluit cu cine s-a iubit Iulia Vântur cu mult timp în urmă, înainte de a se muta în India. Puțini știu acest detaliu despre artistă.

Iulia Pârlea a dezvăluit cu cine s-a iubit Iulia Vântur înainte de Salman Khan

Fosta prezentatoare de la Dansez pentru tine este foarte discretă în legătură cu viața personală, iar în trecut a fost la un pas de a deveni rudă cu buna ei prietenă, Iulia Pârlea.

ADVERTISEMENT

Înainte de a-l cunoaște pe Salman Khan, cu care are o relație de mulți ani, Iulia Vântur a avut o relație despre care nu știu foarte multe persoane.

Cele două ce cunosc de mulți ani și au fost aproape să fie cumnate. Amândouă au avut relații cu doi frați în trecut, iar Iulia Pârlea și Iulia Vântur au devenit prietene pe parcurs.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea rubricii meteo de la Pro TV și iubita lui Salman Khan au fost mereu una alături de cealaltă, chiar dacă acum locuiesc la mii de kilometri depărtare.

“Eu și Iulia ne-am cunoscut acum 14-15 ani. Știe toată lumea, cred, că am fost ‘cumnate’, la început. Iubiții noștri de atunci sunt frați.

ADVERTISEMENT

Cu timpul, am devenit prietene. Relațiile s-au terminat, dar prietenia noastră, nu.

În toți anii aceștia am trecut împreună prin multe, ne-am văzut una pe cealaltă cum am evoluat, ne-am susținut în momentele grele și ne-am bucurat împreună în momentele bune.”, a declarat Iulia Pârlea pentru click.ro.

Iulia Vântur, despre prietenia cu Iulia Pârlea

Cu ocazia zilei de naștere a Iuliei Pârlea, cele două au sărbătorit la Istanbul. Iulia Vântur i-a făcut bunei sale prietene  o surpriză inedită. Aceasta a așteptat-o în camera de hotel cu flori, baloane în formă de inimă și tort.

ADVERTISEMENT

“Am fost împreună în Istanbul și îmi doream să-mi petrec ziua cu ea. A venit și ea. (…)

Este o persoană specială pentru mine, e ca sora mea mai mică și cred că nu mai e vorba de prietenie, deja suntem familie.”, a declarat Iulia Vântur la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

De asemenea, vedeta s-a declarat fericită pentru faptul că prietena ei face parte din echipa de la Știrile Pro TV.

ADVERTISEMENT
Tags: