Life

Cu cine s-a iubit Mircea Badea înainte de Carmen Brumă. Au fost împreună 7 ani

11.05.2021 | 21:06
Cu cine sa iubit Mircea Badea inainte de Carmen Bruma Au fost impreuna 7 ani
Cu cine s-a iubit Mircea Badea înainte de Carmen Brumă. Au fost împreună 7 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mircea Badea și Carmen Brumă sunt împreună de aproape două decenii, încât foarte multă lume a uitat cu cine s-a iubit înainte vedeta. Prezentatorul de la Antena 3 a avut o relație stabilă care a durat aproximativ 7 ani. 

Gazda emisiunii „În gura presei” a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Diana Duhanov, o femeie mai mare decât el. Povestea lor de dragoste a fost în atenția presei în perioada 1995 – 2002, apropiații așteptându-se să primească invitația la nuntă.

ADVERTISEMENT

Toată lumea credea că vor ajunge la altar, însă drumurile lor s-au despărțit. La vremea respectivă se zvonea că Mircea Badea ar fi călcat strâmb, lucru pe care Oana Zăvoranu l-a spus clar și răspicat. Actrița a mărturisit că a fost curtată de moderatorul TV.

Cu cine a fost Mircea Badea înainte de Carmen Brumă. Nu e persoană publică

Diana Duhanov s-a remarcat în zona banking, deși este absolventă a Facultății de Jurnalism. Femeia a terminat și Liceul Ion Creangă din Chișinău, în momentul de față ocupând o poziție importantă în industria bancară de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Mircea Badea este directoare la o instituție bancară de prestigiu și are o relație sudată cu un bărbat cunoscut în showbiz-ul autohton. Este căsătorită cu Claudiu Misa, un hair-stylist ce deține și astăzi un salon de înfrumusețare în București.

Cei doi au împreună o fetiță și sunt nedespărțiți. Diana și Claudiu Misa se afișează la toate evenimentele ca un cuplu foarte împlinit din toate punctele de vedere. La rândul său Mircea Badea are o relație solidă cu Carmen Brumă, pe care o știe de ani greu.

ADVERTISEMENT
Mircea Badea și Diana Duhanov, fosta iubită
Mircea Badea și Diana Duhanov, fosta iubită. Sursa foto: apropo.ro

Mihai Mitoșeru este persoana care le-a făcut cunoștință, Mircea Badea și Carmen Brumă ajungând ulterior să fie și colegi, frumoasa șatenă fiind asistenta iubitului ei de acum și a lui Oreste în emisiunea „Noaptea târziu”.

Cam în perioada aceea au început să iasă împreună, doar că aveau să recunoască după o perioadă lungă de timp. În prezent sunt părinții unui băiețel minunat pe nume Vlad, în vârstă de 6 ani.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Carmen Brumă și Mircea Badea nu se căsătoresc

Antrenoarea de fitness și vedeta de la Antena 3 nu sunt căsătoriți, fosta asistentă TV declarând că nu simte nevoia să ajungă în fața altarului pentru a îmbrăca rochia albă de mireasă.

„Până și cei din presă au obosit, cred, să ne întrebe asta….iar dacă încercai să pui întrebarea pe ocolite, să știi că răspunsul e același (râde). Pe noi nu ne-a preocupat și nu ne preocupă subiectul.

Îmbrac rochia de mireasă ori de câte ori am ocazia în diverse pictoriale sau prezentări de modă, dar nu mă gândesc să ajung în fața altarului.

Longevitatea în cuplu nu are legătură cu niște simple formalități. Sunt suficient de multe acte în viața mea în acest moment”,”, spunea Carmen Brumă în urmă cu ceva timp pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT