Life

Cu cine s-a iubit Pepe înainte de Raluca Pastramă și Oana Zăvoranu. Ea a fost prima mare iubire

05.11.2020 | 21:56
Cu cine sa iubit Pepe inainte de Raluca Pastrama si Oana Zavoranu Ea a fost prima mare iubire
Cu cine s-a iubit Pepe înainte de Raluca Pastramă și Oana Zăvoranu. Ea a fost prima mare iubire. Sursa foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Pepe a avut numai povești de dragoste de lungă durată, puțini amintindu-și cu cine s-a iubit înainte de Raluca Pastramă și Oana Zăvoranu. Apropiații spun că artistul ar fi făcut orice pentru o femeie din trecutul său, ea fiind marea sa iubire. 

Mai exact, înainte de a o cunoaște pe prima sa soție cântărețul s-a îndrăgostit nebunește de o blondină. Este vorba de Dana Gheorghe, actuala iubită a lui Bogdan Mara. Muzicianul și vedeta s-au cunoscut la un concert, relația lor fiind una dintre cele mai solide și mai apreciate la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT

Pepe ar fi făcut orice pentru a-i pune lumea la picioare, însă din păcate, nu a fost așa. Cântărețul și Dana Gheorghe au luat decizia de a merge pe drumuri separate, femeia fiind de părere că este mai bine așa din moment ce se vedeau destul de rar.

Pepe, relație intensă înainte de Oana Zăvoranu și Raluca Pastramă. Cine a fost prima iubire

Despărțirea de prima iubire a venit după 3 ani de relație (2003), Dana Gheorghe mărturisind că plecările cântărețului la concerte și turnee au fost principalul motiv. Separarea cuplului a fost una amiabilă, artistul rămânând cu amintiri foarte frumoase.

ADVERTISEMENT

Așadar, cei doi nu s-au certat și nici nu s-au despărțit cu scandal. Blondina nu mai reușea să-l înțeleagă prin prisma faptului că stăteau foarte mult timp despărțiți, în cele din urmă fiecare mergând pe drumul său. La scurt timp Pepe a cunoscut-o pe Oana Zăvoranu cu care a fost căsătorit în perioada 2008 – 2011.

„Ne-am despărțit fără să ne certăm, fără niciun fel de scandaluri. E frumos să rămâi cu amintiri plăcute de la cea cu care ai stat atâta timp”, a declarat Pepe în urmă cu ceva vreme, informează okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT

Dana Gheorghe și-a refăcut viața sentimentală alături de fotbalistul Bogdan Mara cu care s-a căsătorit în anul 2011, la scurt timp venind pe lumea și gemenii, Charlenne Maria și Christian Bogdan, în urma unui procedeu de fertilizare în vitro.

Din păcate, relația lor a întâmpinat câteva greutăți, cuplul divorțând la notar în anul 2016. Un an mai târziu, sportivul și mama copiilor săi au luat decizia de a mai da o șansă poveștii de dragoste, Bogdan Mara întorcându-se în căminul conjugal.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește viața amoroasă a lui Pepe, artistul trece în clipa de față prin cel de-al doilea divorț. Cântărețul a anunțat că Raluca Pastramă a pus capăt căsniciei după 8 ani de relație. Cei doi au împreună două fete, care cel mai probabil vor rămâne în custodia mamei.

ADVERTISEMENT