Life

Cu cine s-a iubit regretata Cătălina Isopescu. Oltin Hurezeanu a câștigat „Vrei să fii milionar?”

09.04.2021 | 11:08
Cu cine sa iubit regretata Catalina Isopescu Oltin Hurezeanu a castigat Vrei sa fii milionar
Cu cine s-a iubit regretata Cătălina Isopescu. Oltin Hurezeanu a câștigat „Vrei să fii milionar?”. Sursa foto: wowbiz.ro
ADVERTISEMENT

Cătălina Isopescu s-a iubit cu Oltin Hurezeanu, bărbatul cunoscut pentru faptul că a câștigat a doua ediție a emisiunii „Vrei să fii milionar?” prezentată de Virgil Ianțu. Regretatul fotomodel și actorul formau un cuplu de ani buni. 

Fiica prezentatorului Emanuel Isopescu a fost căsătorită în tinerețe cu un fotograf german, din mariaj rezultând un băiat pe nume Arthur. Ulterior, modelul s-a îndrăgostit de actorul din serialul „State de România”, alături de care a trăit până în clipa în care și-a dat ultima suflare, la 49 de ani.

ADVERTISEMENT

Oltin Hurezeanu (46 de ani) nu este străin de lumea mondenă, fiind concurent și în prima ediție a reality show-ul Exatlon de la Kanal D. Partenerul de viață al regretatei Cătălina Isopescu a făcut parte din echipa Faimoșilor, mărturisind că a practicat mai multe sporturi.

Cine este Oltin Hurezeanu, partenerul de viață al regretatei Cătălina Isopescu. A fost concurent la Exatlon

„Am făcut sport, arte marțiale, mai apoi am făcut și jiujitsu brazilian. Îmi place show-ul Exatlon, am ajuns să-l urmăresc pentru că era Ionuț Oncescu și din același motiv mă aflu acum aici”, spunea Oltin Hurezeanu înainte de a pleca la Exatlon.

ADVERTISEMENT

Iubitul regretatei Cătălina Isopescu are o poveste de viață impresionantă. Este deținătorul titlului „Vrei să fii milionar?”, emisiune prezentată de Virgil Ianțu. A câștigat premiul cel mare în 2002, avea doar 27 de ani la momentul respectiv.

Vedeta s-a axat apoi pe lumea artistică. Este absolvent de Drept, însă nu a practicat această meserie. Oltin Hurezeanu adoră teatrul, fiind distribuit în mai multe producții de-a lungul anilor.

ADVERTISEMENT

Așa a ajuns să joace în filmul „Supraviețuitorul”, alături de Sergiu Nicolaescu. Totodată, iubitul fotomodelului Cătălina Isopescu a putut fi urmărit și în câteva seriale de televiziune, printre acestea numărându-se „State de România” și „Iubire ca în filme”.

În anul 2016 a jucat într-un scurt metraj cu care a reușit să primească trofeul „Festival Do Minuto” din Brazilia, cel mai longeviv și prestigios festival pentru filme de 1 minut din lume.

ADVERTISEMENT

Un alt lucru pe care puțină lume îl mai știe despre fostul concurent de la Exatlon este că a făcut parte din trupa de striptease masculin a lui Cornel Păsat. De asemenea, a fost primul bărbat român care a pozat pentru revista Men’s Health.

ADVERTISEMENT