Life

Cu cine s-a iubit Shakira înainte de Gerard Pique. Cântăreața a stat 10 ani cu fiul unui fost președinte de țară

Shakira și Gerard Pique sunt în centrul atenției de când s-a confirmat marea despărțire! Cu cine a fost în relație columbianca înainte să-l întâlnească pe fotbalist?
06.06.2022 | 17:45
Cu cine sa iubit Shakira inainte de Gerard Pique Cantareata a stat 10 ani cu fiul unui fost presedinte de tara
Shakira a avut o relație timp de 10 ani cu Antonio de la Rua. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Pe plan amoros, Shakira s-a remarcat de-a lungul timpului cu relații de lungă durată. Înainte de cei 12 ani petrecuți alături de Pique, cu care are doi băieți minunați, vedeta a trăit o poveste de dragoste vreme de 10 ani cu un avocat cunoscut în America Latină, fiul unui fost președinte de stat.

Shakira s-a iubit cu fiul fostului președinte al Argentinei înainte de Pique

Înainte de Pique a fost… Antonio de la Rua! Despre relația cântăreței cu avocatul argentinian lumea aproape că a uitat. Ce-i drept, după 12 ani de Pique e greu s-o mai asociezi pe artistă cu altcineva.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță va exista viață și după Gerard, așa cum Cupidon i-a dovedit interpretei hit-ului „Hips don t lie” că Antonio de la Rua nu a fost ultimul bărbat de pe planetă.

Prima întâlnire dintre Shakira și de la Rua s-a produs în 2000, când artista se afla într-un turneu în Argentina. Potrivit presei argentiniene, Antonio era unul dintre fanii înrăiți ai cântăreței. Diva a avut ocazia să îl cunoască pe cel care avea să-i devină iubit timp de 10 ani (până în 2010) profitând de notorietatea ei și având acces la sferele înalte ale puterii politice din Buenos Aires de la acea vreme.

ADVERTISEMENT

I-a dedicat chiar și o melodie lui Antonio de la Rua

Shakira a compus chiar și o melodie pe care i-a dedicat fostului ei iubit, „Dias de enero” („Zile de ianuarie”). Piesa a fost inclusă pe unul din volumele Shakirei. Melodia vorbește despre sprijinul pe care i l-a oferit lui Antonio. Bărbatul se afla într-o perioadă destul de complicată a vieții sale, în calitate de consilier prezidențial.

Tatăl său, Fernando de la Rua, a fost nevoit să renunțe la scaunul de președinte din cauza convulsiilor sociale care au lovit Argentina în urmă cu 22 de ani. Țara intrase în colaps în urma îndatorărilor exorbitante la Fondul Monetar Internațional.

ADVERTISEMENT

Cei doi nu s-au căsătorit niciodată, Shakira refuzând să facă nuntă chiar și cu Pique, cu care îi are pe Sasha și Milan. Timp de 10 ani, Antonio și Shakira formau unul din cele mai vânate cupluri mondene din America de Sud, despărțirea lor fiind una greu de înțeles chiar și acum privind în timp.

Pretențiile financiare ale avocatului după relația cu Shakira

Mai mult de atât, după despărțire, Antonio a dat-o în judecată pe cântăreață pentru suma de 250 de milioane de dolari, pe care ar fi pierdut-o din cauza faptului că a renunțat pentru ea la cariera sa de publicist.

ADVERTISEMENT

Licențiatul în Drept a mai solicitat și 18% din veniturile câștigate de starleta muzicii. Procentul ar fi reprezentat o compensație pentru banii pe care i-a pierdut renunțând la contracte oneroase în favoarea sprijinirii carierei muzicale a iubitei sale.

Așa arăta Antonio de la Rua, astăzi, la 47 de ani. Afaceristul, alături de unul din cei doi copii. Foto: Instagram

Și-a refăcut viața cu o fostă Miss Columbia, de care s-a despărțit în urmă cu 4 ani

Judecătorii au respins cererile lui Antonio de la Rua, iar fiul politicianului a trebuie să își găsească din nou propriul rost în viață. În actualitate, manageriază câteva complexuri hoteliere în Riviera Maya din Mexic.

După Shakira, Antonio s-a îndrăgostit de Daniela Ramos, fostă Miss Columbia. Cu ea a făcut doi copii, pe Zulu, născut în 2013 și Mael, 2016. Nici cu Daniela nu a rezistat până la adânci bătrâneți, despărțindu-se de ea în anul 2018.

ADVERTISEMENT