Nicio categorie

Cu cine s-a iubit Daniela Crudu în ultimele luni

DANIELA CRUDU. Cruduta n-are noroc in dragoste, iar relatia cu Nila o va urmari multa vreme de acum inainte. Dupa numai cateva luni de amor ghebos si secret cu un barbat dela Valcea care face parte...
14.01.2015 | 22:14
Cu cine s-a iubit Daniela Crudu în ultimele luni

DANIELA CRUDU. Cruduta n-are noroc in dragoste, iar relatia cu Nila o va urmari multa vreme de acum inainte. Dupa numai cateva luni de amor ghebos si secret cu un barbat dela Valcea care face parte din anturajul lui Costea, Daniela e din nou singura!

1

DANIELA CRUDU. Dupa o relatie cu nabadai, de aproximativ trei ani, cu Nila, in care sustine ca a facut multe sacrificii, Cruduta nu se astepta nici in ruptul capului sa fie parasita. Iar vestea ca Mihai Costea si-a refacut viata cu o alta tanara a cazut ca un trasnet pentru ea, schimbarea aducand-o in pragul depresiei.

2

DANIELA CRUDU. Cateva luni a stat si si-a varsat amarul in perna, iar ulterior Cruduta a schimbat foaia la 180 de grade si si-a reluat cu succes viata de burlacita, condimentata din plin cu petreceri, aburi de alcool si masculi feroce. Ei bine, la inceputul lunii decembrie, paparazzi CANCAN.ro au fotografiat-o pe Daniela intr-onoapte de pomina, la club, cu o “haita” de barbate dupa ea, insa numai pe unul l-a sarutat cu patos, in taxi.

3

S-a despartit de Catalin, valceanul din anturajul lui Nila

4

DANIELA CRUDU. Imediat dupa publicarea imaginilor, reporterii au aflat totul despre Catalin,noul barbat din nviata Crudutei. Cei doi s-au cuplat prin intermediul unui prieten foarte apropiat al fratilor Costea, iar barbatul tocmai isi parasise logodnica, dupa o relatie de cativa ani buni. Ei bine, se pare ca astrele nu s-au aliniat favorabil relatiei dintre Daniela si Catalin, astfel ca acum, la inceput de an, asistenta TV este din nou singura:

5

“Crudu a tinut aceasta relatie ascunsa. Abia acum, la final, a recunoscut-o. Ei s-au despartit acum, cand a reveniut la job-ul de asistenta si a spus ca nu mai este dispusa sa se schimbe pentru nimeni. Se pare ca a dat tot peste un barbat gelos si care nu i-a permis sa revina in lumea reflectoarelor. Totul a durat aproximativ doua luni intre ei si s-au gandit ca e mai bine sa se desparta acum decat sa ajunga intr-o situatie in care ar fi fost mai greu sa renunte”, a declarat o sursa din anturajul ei, pentru CANCAN.ro.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri