Life

Cu cine se iubește acum Bianca Pop, fosta ispită de la Insula iubirii. E un cântăreț de muzică de petrecere!

Bianca Pop continuă să-i ispitească pe bărbați, iar FANATIK a aflat care este cea mai nouă cucerire a focoasei brunete! Ex-vedeta de la Antena 1 se vede de ceva vreme cu un cântăreț de muzică de petrecere.
26.05.2022 | 16:04
Cu cine se iubeste acum Bianca Pop fosta ispita de la Insula iubirii E un cantaret de muzica de petrecere
Bianca Pop, fostă ispită la Insula iubirii, într-o relație cu un cântăreț de muzică de petrecere. Foto: Instagram/ Antena 1
ADVERTISEMENT

Bianca Pop de la Insula iubirii are o nouă relație! Ex-ispita din show-ul de la Antena 1 a ținut totul secret, însă cel care a dat de gol noua ei idilă este chiar iubitul ei!

Bianca Pop se iubește cu Florin Rusu, cântăreț și fost concurent la Puterea dragostei

Mai exact, Bianca se iubește cu Florin Rusu, un cunoscut cântăreț de muzică de petrecere, și el fost concurent într-un reality de la noi. Florin a participat pentru câteva episoade în emisiunea „Puterea dragostei” de la Kanal D, în cel de-al doilea sezon.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a confirmat pentru FANATIK relația pe care o are cu Bianca, despre care are numai cuvinte de laudă.

Lucrurile sunt extrem de serioase între cei doi, aceștia plănuind în aceste zile o vacanță de vis în Grecia.

ADVERTISEMENT

Florin a declarat că o cunoaște pe Bianca de cel puțin 8 ani, însă până acum erau doar simpli prieteni. De ceva vreme, însă, s-au apropiat mai mult, iar azi se poate vorbi despre iubire!

„Ne știm de vreo 8 ani. E o femeie minunată”

Rusu are planuri destul de mari cu fosta ispită de la Insula iubirii. Acesta a declarat că vrea să își deschidă o afacere în Spania, în orașul-stațiune Benidorm din regiunea Valencia sau poate chiar pe Coasta de Azur, în Franța.

ADVERTISEMENT

N-a vrut să intre foarte mult în detalii legat de afacerea pe care ar vrea s-o aibă împreună cu Bianca, dar cu siguranță atuncu când visul lor se va împlini nu va mai fi niciun secret.

„Eu și cu Bianca ne știm de vreo 8 ani, cam așa ceva. E o femeie minunată. A avut și ea niște probleme, sper să trecem peste ele. Relația dintre noi doi e una foarte bună. Avem o chimie mare între noi.

ADVERTISEMENT

Vrem să ne deschidem la Benidorm o afacere împreună sau pe Coasta de Azur. Vrem să mergem înainte”, a spus noul iubit al Biancăi Pop pentru FANATIK.

De altfel, Florin a fost alături de Bianca în cel mai dificil moment al vieții sale. Bruneta a încercat să se sinucidă și a ajuns pe mâinile psihiatrilor.

ADVERTISEMENT