Life

Cu cine se iubește Andreea Mantea. Prezentatoarea de la Kanal D dă cărțile pe față

29.06.2020 | 19:03
Cu cine se iubeste Andreea Mantea Prezentatoarea de la Kanal D da cartile pe fata
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea, frumoasa prezentatoare a emisiunii „Puterea Dragostei” de la Kanal D, trăiește o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani pe care a reușit să o țină ascunsă, până acum, însă, când s-a aflat cine este bărbatul care o face în fiecare zi fericită.

Frumoasa brunetă nu s-a mai afișat cu niciun bărbat de când s-a despărțit de tatăl băiețelului ei David, dar asta nu înseamnă că nu iubește. Dimpotrivă, Andreea Mantea are o relație de 4-5 ani cu un bărbat care nu este deloc străin de televiziune.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care a reușit să o cucerească pe vedetă aduce liniște și fericire în viața prezentatoarei de la Kanal D, mai ales că acesta se pare că i-a cerut chiar și mâna. Așadar, nu este exclus ca în curând Andreea Mantea și iubitul ei să ajungă în fața altarului.

Cine este iubitul prezentatoarei Kanal D, Andreea Mantea

Iubitul Andreei Mantea este un bărbat simplu, nu conduce vreun bolid de lux și nici nu are vile pe Coasta de Azur, însă îi oferă vedetei ceea ce-și dorește cel mai mult: liniște, fericire și iubire.

ADVERTISEMENT

„Andreea are iubit, de 4-5 ani, și este foarte fericită. Băiatul chiar o iubește. E un tip simplu, educat, cu mult bun simț și care o iubește, o adoră pe Andreea.

Nu este băiat de bani gata și nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Și el lucrează în televiziune!”, a dezvăluit o persoană apropiată vedetei Kanal D, informează ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Se pare că relația de dragoste dintre prezentatoarea Kanal D și iubitul misterios durează deja de câțiva ani buni, Andreea Mantea reușind până la această oră să-și țină iubirea departe de lumina reflectoarelor.

Sunt de 4-5 ani împreună și se înțeleg foarte bine. Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut și un inel de o perioadă, și da, seamănă cu un inel de logodnă!

ADVERTISEMENT

Însă ea nu-și pune viața sentimentală pe tavă și nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită și liniștită! A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată și adevărată”, a mai spus persoana citată mai devreme.

ADVERTISEMENT