Life

Cu cine se iubește Brad Pitt după divorțul de Angelina Jolie. Este o cunoscută actriță. Foto

16.05.2020 | 08:04
Cu cine se iubeste Brad Pitt dupa divortul de Angelina Jolie Este o cunoscuta actrita Foto
Cu cine se iubește Brad Pitt după divorțul de Angelina Jolie. Este o cunoscută actriță. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Brad Pitt și Angelina Jolie au divorțat în 2016, iar de atunci celebrul actor nu a mai avut nicio relație serioasă, până acum când presa de peste Ocean speculează că și-a găsit fericirea în brațele unui actriței independente în vârstă de 31 de ani care-i este și vecină.

Brad Pitt și Alia Shawkat, cel mai nou cuplu din showbizul american

Brat Pitt (56 de ani) nu a mai avut nicio relație oficială după divorțul de actrița Angelina Jolie, însă de curând presa tabloidă americană a scris că primește tot mai des vizitele unei colege de breaslă mult mai tinere.

ADVERTISEMENT

Alia Shawkat (31 de ani) a fost observată în ultimele săptămâni de nenumărate ori în timp ce părăsea reședința starului american, mai ales că cei doi locuiesc la distanță de 10 minute unul de celălalt.

Potrivit presei de peste Ocean cei doi actori s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni în urmă cu un an, iar de atunci pare că s-au apropiat din ce în ce mai mult, formând un cuplu foarte reușit.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

#animus

A post shared by Alia Shawkat (@__mutantalia__) on

Cine este noua iubită a starului american Brad Pitt

„Petrec mult timp împreună. Locuiesc la distanță de 10 minute unul de celălalt, așa că Alia merge oricând are chef să fie amândoi, să se relaxeze. Îi este alături la studio, îl ajută să dezvolte anumite proiecte și invers. Sunt mereu împreună, la evenimente de artă, concerte sau iau masa în oraș”,

a declarat o sursă pentru UsWeekly.

Dacă Brad Pitt nu mai are nevoie de nicio prezentare, fanii ar putea fi interesați de noua iubită a celebrului actor. Alia Shawkat este mai mică cu 14 ani decât fostul soț al Angelinei Jolie, dar acest lucru nu pare a fi un impediment în calea fericirii lor.

ADVERTISEMENT

Tânăra actriță și-a făcut un nume în acest domeniu după ce a primit un rol în serialul „Arrested Development” care a primit numeroase premii Emmy la capitolul comedie.

Alia Shawkat este o actriță independentă, pictoriţă şi activistă pentru drepturile femeilor. În plus, vedeta este cunoscută ca fiind bisexuală, așa cum a declarat în urmă cu circa 3 ani într-un interviu acordat revistei „Out”.

ADVERTISEMENT