ADVERTISEMENT
Life

Cu cine se iubește Cleopatra Stratan. Cum arată cel mai nou cuplu din lumea mondenă a Capitalei

Autor: Stefania Bacanu | 20.06.2020 | 18:04
Cu cine se iubește Cleopatra Stratan. Cum arată cel mai nou cuplu din lumea mondenă a Capitalei
Cu cine se iubește Cleopatra Stratan. Cum arată cel mai nou cuplu din lumea mondenă a Capitalei

Cleopatra Stratan se iubește cu Edward Sanda. Artistul este cel care a confirmat povestea de dragoste: „Tot ceea ce am căutat eu vreodată, văd acum în ea. E chiar ce căutam eu”.

ADVERTISEMENT

În urmă cu un an, atunci când au apărut primele zvonuri legate de o posibilă relație, Edward Sanda a infirmat categoric, spunând că sunt doar prieteni și colaborează pe plan muzical.

Acum, însă, lucrurile stau cu totul diferit. Cleopatra Stratan și Edward Sanda fomează cel mai nou cuplu din showbizz-ul românesc. Se înțeleg foarte bine, iar colaborarea profesională, din ce în ce mai bună.

ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan se iubește cu Edward Sanda. Cum arată cel mai nou cuplu monden

Cleopatra Stratan nu mai este demult fetița care ăl aștepta pe Ghiță la portiță. A crescut și s-a transformat într-o domnișoară superbă, cu mult lipici la partea masculină. Cel care i-a cucerit inima, însă, este Edward Sanda, după o relație de amiciție și o colaborare profesională.

Mai întâi, au fost amici, apoi au apărut zvonurile legate de o posibilă relație amoroasă, artistul le-a infirmat, dar ei au continuat să vorbească despre aceste lucruri care, în timp, i-a apropiat.

ADVERTISEMENT

Da, suntem împreună! Atunci când au apărut speculațiile că noi eram împreună, nu eram. Colaboram strict muzical, ne vedeam la studio, am lansat o piesă împreună și după ce a bubuit toată chestia aia, am continuat să vorbim.

cleopatra stratan, edward sanda, relatie
Cum arată cel mai nou cuplu din lumea mondenă a Capitalei. sursă foto: dcnews.ro

Oricum vorbeam foarte mult și foarte des și cumva ne-am apropiat inevitabil. Am simțit că avem foarte multe în comun, avem o conexiune foarte frumoasă împreună și suntem chiar la fel în tot.

ADVERTISEMENT

Tot ceea ce am căutat eu vreodată, văd acum în ea. E chiar ce căutam eu a mărturisit Edward Sanda, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Primele zvonuri au apărut în 2019

În noiembrie 2019 au apărut pentru prima dată zvonuri legate de o posibilă relație între Edward Sanda și fiica lui Pavel Stratan, în urma imaginilor cu cei doi care au apărut în mediul online. Fanii s-au gândit imediat că poate fi vorba de o idilă.

ADVERTISEMENT

Sanda, însă, a vrut neapărat să lămurească povestea, întrucât nu dorea speculații mincinoase la adresa niciunui intre ei.

„Da, suntem împreună, dar pe piesă”, a spus Edward Sanda într-un Insta Story postat de Amna.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!