ADVERTISEMENT
Life

Cu cine se iubește Elena Marin, concurenta de la Survivor România 2021. Dezvăluiri fără perdea despre iubit

Autor: Andreea Stanaringa | 10.01.2021 | 16:16
Cu cine se iubește Elena Marin, concurenta de la Survivor România 2021. Dezvăluiri fără perdea despre iubit
Cu cine se iubește Elena Marin, concurenta de la Survivor România 2021. Dezvăluiri fără perdea despre iubit. Sursa foto: Instagram

Elena Marin, concurentă în echipa Faimoșilor de la „Survivor România” 2021, nu este singură, așa cum sperau toi admiratorii, ci se iubește cu un bărbat cu care este și logodită. Fosta asistentă TV este împreună cu Andrei, un fost coleg din televiziune. 

ADVERTISEMENT

Logodnicul vedetei o susține în tot ceea ce face și speră să treacă cu bine peste testul de supraviețuire din Republica Dominicană și că nu se va întoarce cu mâna goală, ci cu un trofeu.

Elena Marin este una dintre cele mai frumoase asistente TV și s-a alăturat competițiie de la Kanal D în ultima clipă, pentru că Ana Porgras nu a mai putut participa din motive medicale.

Cu cine se iubește Elena Marin, concurenta de la Survivor România 2021. Dezvăluiri fără perdea despre iubit

Elena Marin, „Faimoasa” de la „Survivor România” 2021, își va demonstra abilitățile și instinctul de supraviețuire în cadrul unuia dintre cele mai palăitante reality show-uri. Asistenta TV vrea să dea tot ce mai bun la competiția din America de Sud, fiind susținută de familie și de logodnicul ei, Andrei.

ADVERTISEMENT

Șatena este împreună cu un fost coleg de-al ei, care urmează să o conducă în fața altarului în viitorul apropiat, după ce a cerut-o în căsătorie. Bărbatul își susține logodnica și speră că va reveni acasă cu marele premiu, pentru că are încredere în abilitățile ei.

„Da, suntem logodiți. Este o mare încercare pentru noi, ca și cuplu, să fim atât timp despărțiți, dar îi sunt alături în toate. O voi susține, la Survivor 2021, până în pânzele albe. 

M-am bucurat pentru ea că a fost aleasă să meargă la Survivor. Mi-ar fi plăcut să fiu alături de ea, să o susțin psihic, dar Elena este o fată cu totul și cu totul deosebită, sunt convins că se va descurca de minune.

ADVERTISEMENT

Elena, cred eu, la cum o cunosc, e genul de om care nu se va băga în intrigi, va fi factorul de echilibru din echipa Faimoșilor mai ales că este de o bunătate fără seamăn, de aceea o și iubesc la nebunie”, a declarat iubitul Elenei Marin, Andrei, pentru WOWbiz.ro.

Ce spune logodnicul Elenei Marin despre căsătorie

Plecarea logodnicei în Republica Dominicană a fost una neașteptată, așa că planurile lor de nuntă s-ar putea amâna pentru anul viitor. Andrei a explicat că totul depinde de momentul în care partenera lui se va întoarce în țară.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă vom mai reuși anul acesta să ne căsătorim, așa plănuisem, dar oricum am fost dați peste cap și de pandemia de coronavirus. Vom vedea ce vom face atunci când ne vom revedea, când se va întoarce, sper eu cu trofeul, din Republica Dominicană, de la Survivor”, a adăugat acesta pentru sursa menționată.

Din păcate, fosta gimnastă Ana Porgras a fost nevoită să se retragă din concurs din cauza unor probleme medicale, iar producătorii emisiunii i-au propus Elenei Marin să îi ia locul, chiar înainte ca echipele să plece din România.

ADVERTISEMENT
Elena Marin, concurentă la Survivor România 2021 și Andrei, logodnicul ei
Elena Marin și logodnicul ei, Andrei. Sursa foto: stirescu.ro

Cine este Elena Marin

Elena Marin face parte din trupa de dans a Andreei Bălan și a fost asistenta TV a lui Mihai Morar în cadrul emisiunii „Răi da’ buni” de la Antena Stars. Cei doi au legat o strânsă prietenie pe platourile emisiunii, pentru că frumoasa concurentă l-a rugat pe matinalul de la Radio ZU să-i fie naș de cununie.

Vedeta a jucat și în câteva producții televizate românești, printre care telenovelele și serialele „Secretul Mariei”, „Spitalul de Urgență” sau „Burlacii”.

Relația ei cu Andrei a început în urmă cu doi ani, însă fosta asistentă a lui Mihai Morar preferă să-și țină viața personală departe de ochii presei. Logodnicul ei a lucrat la Antena Stars, unde a întâlnit-o pe Elena, și a început să o cucerească, după care au devenit inseparabili. Cei doi așteaptă cu nerăbdare să-și unească destinele.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!