News

Cu cine se iubește fiica lui Liviu Dragnea! Alexandra și Alex sunt împreună de 4 ani

01.04.2019 | 21:08
Cu cine se iubeste fiica lui Liviu Dragnea Alexandra si Alex sunt impreuna de 4 ani

Activitatea profesională a lui Liviu Dragnea, viața personală și afacerile fiului său care s-a căsătorit anul trecut sunt doar câteva dintre subiectele discutate pe larg. Însă, printre acestea nu se numără și mezina familiei Dragnea, Alexandra Maria.

Fiica lui Liviu Dranea se iubește cu Alexandru Mațaev, fost concurent la X Factor 2013

Fiica șefului PSD preferă să stea departe de privirile tuturor, așa că a plecat în Statele Unite ale Americii, unde trăiește o poveste frumoasă de dragoste cu un artist pe nume Alexadru Mațaev. Alexandra are 24 de ani și a terminat Facultatea de Limbi Străine, este o prezență discretă și s-a ferit de luminile reflectoarelor sau să ofere amănunte despre viața sa.

Cu toate acestea, a fost surprinsă de paparazzi de cele mai multe ori în prezența celui căreia i-a furat inima. De altfel, el este și cel care a convins-o să părăsească România. Alexandru Mațaev este fost concurent în emisiunea X Factor 2013, moldovean talentat și carismatic, care a dat pe spate urmăritoarele emisiunii de la acea vreme, printre care și pe fata lui Dragnea.

Cu cine se iubește fiica lui Liviu Dragnea! Alexandra și Alex sunt împreună de 4 ani
Cei doi se iubesc de 4 ani

Iubirea celor doi a trecut testul timpului

Alex a ajuns în finala concursului muzical remarcându-se cu balade a la Bon Jovi. La scurt timp după finala competiției, cei doi s-au întâlnit și a fost un fel de dragoste la prima vedere, din spusele artistului. Iubirea pe care și-o poartă a trecut deja testul timpului, dar și problemele create de cei care zvonesc că dragostea lor nu ar fi pură, ci una bazată pe aspecte de ordin financiar.

Cu cine se iubește fiica lui Liviu Dragnea! Alexandra și Alex sunt împreună de 4 ani
Alex și Alexandra s-au cunoscut după finala X Factor

Alex nu a reușit să își creioneze un nume în industria muzicală din România, așa că a hotărât să nu renunțe la pasiunea sa și și-a luat iubita, apoi au plecat împreună în Statele Unite pentru a-și trăi visul american și a nu se simți urmăriți la fiecare pas.