ADVERTISEMENT
Life

Cu cine se iubește Jador, de fapt. Robert de la Puterea dragostei l-a dat de gol

Cu cine se iubește Jador? Robert de la Puterea dragostei a vorbit despre femeia pe care manelistul ar fi pus ochii cu adevărat.
Autor: Dan Suta | 20.05.2021 | 12:41
Cu cine se iubește Jador, de fapt. Robert de la Puterea dragostei l-a dat de gol
Jador și Robert Ionescu, prieteni dincolo de colaborările lor muzicale. Foto: Youtube

Despre viața sentimentală a lui Jador au existat tot felul de speculații. Talentul de cuceritor al manelistului îl știu toți încă de pe vremea când era concurent la Puterea dragostei.

ADVERTISEMENT

De fiecare dată când s-a vorbit despre femeia cu care acesta ar forma un cuplu, au mai apărut alte două-trei nume. Ultima persoană despre care știm că a reprezentat ceva pentru Jador este Georgiana Elisei.

După sosirea din Republica Dominicană, Ionuț Dumitrache a încercat să reia legătura cu cea pe care o considera femeia vieții sale.

Jador speră în continuare la Georgiana Elisei, potrivit lui Robert de la Puterea dragostei

Cei doi nu au reușit să reconstruiască relația pe care o aveau, cea care i-a dat papucii fiind Georgiana. De la despărțirea de Georgiana, au apărut tot felul de zvonuri despre viața amoroasă a artistului.

ADVERTISEMENT

Robert Ionescu de la Puterea dragostei a făcut câteva declarații despre cine i-ar ocupa inima prietenului său, într-un reportaj la Antena Stars.

Bărbatul a spus că prietenia cu Jador nu i-a stricat socotelile cu fetele, chiar dacă atunci când iese în oraș manelistul are ceva mai mult lipici la domnișoare.

„Nu vreau să mint. Mi-am făcut câteva gagici când am fost să filmez la el, la videoclipuri. Ultima oară mi-a zis că nu mă mai ia că îi fur gagicile”, a declarat Robert Ionescu despre prietenia lui cu Jador.

ADVERTISEMENT

Când a fost întrebat despre Jador, Robert a spus că el știe că nu a renunțat la Georgiana. Băcăuanul ar avea gânduri serioase cu ea în continuare.

Așadar, chiar dacă oficial Jador și Georgiana nu mai sunt împreună, intențiile manelistului nu au dispărut, potrivit declarațiilor făcute de Robert Ionescu.

ADVERTISEMENT

Manelistul se afișase recent cu nepoata Elenei Merișoreanu

Această clarificare vine în contextul în care Jador s-a afișat recent cu nepoata Elenei Merișoreanu. Fanii acestuia cred că este noua lui cucerire.

Robert a vorbit și despre viața sa sentimentală. A recunoscut subtil că îi place să se vadă cu mai multe fete în același timp. Fostul concurent de la Puterea dragostei susține că momentan nu are nicio iubită, dar este în tatonări cu mai multe fete.

ADVERTISEMENT

Acesta a vorbit și despre prietenia lui cu Jador. A spus că se înțelege foarte bine cu cântărețul, cu mici excepții. Atunci când joacă Mortal Kombat se enervează amândoi repede și ajung la cuțite.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!