Life

Andrei Dascălu e istorie deja! Cu cine se iubește Roxana Ghiță de la Survivor România. Imagini publicate de roșcată

Andrei Dascălu a dispărut de tot din viața Roxanei Ghiță, fostă concurentă la Survivor România. De ceva vreme, roșcata se afișează cu noul ei iubit pe internet.
07.12.2021 | 15:25
Andrei Dascalu e istorie deja Cu cine se iubeste Roxana Ghita de la Survivor Romania Imagini publicate de roscata
Roxana Ghiță de la Survivor România are un nou iubit. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Roxana Ghiță de la Survivor România l-a dat uitării pe Andrei Dascălu. Cei doi au avut o tentativă de relație, însă a eșuat la scurt timp după ce au încercat să fie împreună.

Roxi s-a reorientat destul de repede, iar azi pozează în cea mai fericită femeie din lume. Roșcata are un iubit pe nume Rareș Popescu, alături de care apare în cele mai intime și amuzante ipostaze pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Roxana și iubitul ei par a fi făcuți unul pentru celălalt, dacă e să ne uităm doar la imaginile pe care vedeta le postează în mediul online.

Roxana Ghiță de la Survivor România, fericită alături de Rareș. Fanii nu sunt tocmai încântați de noul ei iubit

Fanii roșcatei sunt împărțiți în două legat de noua relație a vedetei. Mulți i-au scris pe Instagram că nu îi stă bine alături de Rareș, iar o parte dintre aceștia zic că ar fi făcut pereche mai bună cu Andrei Dascălu.

ADVERTISEMENT

„Nu vă stă bine; Păcat de frumusețea ta. Așa handicapat de om ți-ai tras. Mi-e milă de tine; Din păcate, nu vă potriviți sub nicio formă; Compară-l pe Jador cu ăsta”, sunt câteva comentarii extrem de răutăcioase apărute la fotografiile postate de Roxana.

Despre legătura dintre Roxana și Andrei Dascălu s-a speculat încă de când cei doi erau concurenți la Survivor România. Roxana a negat pe parcursul competiției, dar și după, că s-ar fi iubit cu el în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT
roxana ghiță iubit
Roxana Ghiță, în culmea fericirii alături de noul ei iubit, Rareș. Foto: Instagram

Andrei Dascălu, despre povestea trăită alături de Roxana: „Relația nu avea viitor”

La scurtă vreme după terminarea Survivor România, amândoi au recunoscut că au început să se cunoască mai bine.

Întrebat de fani de ce nu a mers relația dintre cei doi, Andrei a răspuns la un moment dat pe Instagram. „Relația nu avea viitor”, a fost explicația scurtă și concisă dată de sportiv.

ADVERTISEMENT

„Nu am avut nicio relație în competiție sau așa ceva. Când a venit Andrei, țoață lumea mi-a zis că mi s-a schimbat vibe-ul. Treceam printr-o perioadă grea, Marilena plecase, erau certuri în camp… și a venit Andrei. Tot îl așteptam pe Andrei și după nu a intrat Andrei. Stiu că atunci când a intrat chiar m-am bucurat pentru că noi aveam nevoie de întăriri la băieți”, a spus Roxana Ghiță pentru wowbiz.ro, lămurind speculațiile care circulau despre faptul că ar fi început relația cu Andrei când erau concurenți.

ADVERTISEMENT