Life

Cu cine se iubește Sonia Trifan: ”Sunt încă în faza de a cunoaște pe cineva”

Sonia Trifan dezvăluie adevărul în ceea ce privește relația pe care o are cu Florin Burescu și vorbește despre relațiile ei amoroase.
17.04.2023 | 12:00
Cu cine se iubeste Sonia Trifan Sunt inca in faza de a cunoaste pe cineva
Sonia Trifan, despre relația cu Florin Burescu. Sursă foto: Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Sonia Trifan, sătulă de speculațiile presei, face lumină în ceea ce privește relația pe care o are cu Florin Burescu, cunoscutul designer vestimentar. Mai mult, în exclusivitate pentru FANATIK, designerul vestimentar vorbește despre situația ei amoroasă.

Cu cine se iubește Sonia Trifan: ”Ne bucurăm de prietenia sinceră pe care o avem”

Într-un interviu exclusiv pentru FANATIK, Sonia Trifan spune adevărul despre relația ei cu Florin Burescu. Prietenia dintre ei durează de aproape 12 ani și chiar Sonia Trifan a fost cea care l-a încurajat să intre în lumea modei.

ADVERTISEMENT

De ceva timp încoace se vorbește despre o presupusă relație de amor între Sonia Trifan și colegul ei de breaslă, Florin Burescu. Vizibil deranjată de aceste zvonuri complet nefondate, cunoscuta creatoare de modă dorește să spună adevărul. Să facă lumină în această poveste de ‘dragoste’ fabricată peste noapte.

“Mă cunosc cu Florin Burescu de aproximativ 10, 12 ani. Lucra la o televiziune din Craiova, a venit la Fashion week și mi-a luat un interviu. Pe atunci, Florin încă nu era în lumea modei. Chiar eu l-am încurajat să facă acest pas pe care și-l dorea atunci. Așa a început frumoasa noastră prietenie.

ADVERTISEMENT

Ne întâlnim de fiecare dată la festivaluri de modă și evenimente și ne bucurăm de prietenia sinceră pe care o avem. A fost prezent la nunta mea și apoi la unele evenimente importante din viața mea, dar întotdeauna în calitate de prieten. Subliniez acest lucru pentru că Florin chiar este un prieten devotat, onest și bun”, declară, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, Sonia Trifan.

Sonia Trifan: ”Nu pot fi cuplată cu toți prietenii mei”

Sonia Trifan a fost, de foarte tânără, în lumina reflectoarelor și acest lucru a fost, uneori, neplăcut pentru ea. A avut o viață discretă, o căsătorie frumoasă și un divorț despre care nu a dorit să vorbească prea mult.

ADVERTISEMENT

La vremea aceea mărturisea că a rămas într-o relație foarte bună cu fostul soț, fotbalistul Andrei Neagoe. A muncit mult să-și salveze căsnicia dar, până la urmă, și-a dat seama că drumurile separate sunt mai bune pentru amândoi.

“Oricât ar inventa presa că suntem într-o relație, nu suntem. Faptul că un bărbat și o femeie sunt prieteni de atâția ani nu cred că este un motiv întemeiat de a specula.  Sau de a împroșca cu noroi relația frumoasă de prietenie pe care o avem.

ADVERTISEMENT

Sunt chiar măgulită de această atenție pentru a se afla cine este în viața mea, dar nu pot fi cuplată cu toți prietenii mei. Mai am câțiva prieteni de sex masculin și chiar nu aș vrea să-i văd în aceste ipostaze în presă”, mai spune Sonia Trifan pentru FANATIK.

Sonia Trifan și Florin Burescu sunt foarte buni prieteni. Sursă foto: Arhivă personală
Sonia Trifan și Florin Burescu sunt foarte buni prieteni. Sursă foto: Arhivă personală

Mai mult chiar, Sonia Trifan explică o viitoare relație de dragoste din viața ei. “Sincer, nu am început încă o relație. Sunt încă în faza de a cunoaște pe cineva și de a mă hotărî apoi dacă fac acest pas sau nu” spune Sonia Trifan.

Sonia Trifan: ”Este primul meu Paște pe care-l petrec liniștită”

Sonia Trifan ne-a dezvăluit și planurile ei de sărbători. Aflăm, de asemenea,  și alături de ce persoane dragi si importante le va petrece. Sărbătorile pascale le petrec cu cele mai bune prietene ale mele, inclusiv Jasmine.

Este primul meu Paște pe care-l petrec liniștită, bucuroasă și cu cele mai bune prietene. Imediat după Paște voi pleca cu familia mea într-o vacanță la Istanbul, să-l sărbătorim pe fratele meu”,  spune pentru FANATIK, Sonia Trifan.

“În ziua de azi există multe răutăți din partea colegilor”

Florin Burescu, contactat de FANATIK,  a explicat și el relația pe care o are cu Sonia Trifan. “Relația mea cu Sonia este una extrem de frumoasă, bazată pe respect și admirație.

Deși în ziua de azi există multe răutăți din partea colegilor, iată că noi reușim să fim prieteni. Chiar dacă activăm în același domeniu”, declară Florin Burescu.

 

ADVERTISEMENT