Life

Cu cine se iubește una dintre fiicele lui Bruce Willis. A fost surprinsă în preajma unui bărbat celebru

Una dintre fiicele lui Bruce Willis, Rumer Willis, a fost surprinsă din nou în preajma unui muzician celebru. Se speculează că ar avea o relație cu acesta.
02.08.2022 | 23:00
Cu cine se iubeste una dintre fiicele lui Bruce Willis A fost surprinsa in preajma unui barbat celebru
Cu cine a fost surprinsă de curând Rumer Willis. Sursa foto: People
ADVERTISEMENT

Rumer Willis, una dintre cele cinci fiice ale lui Bruce Willis, a fost surprinsă din nou în preajma unui muzician celebru, pe nume Derek Richard Thomas. Presa internațională speculează că cei doi tineri ar avea o relație, pe care nu vor, momentan, să o confirme.

Rumer Willis, una dintre fiicele lui Bruce Willis, se iubește cu un muzician celebru

Rumer Willis a fost fotografiată alături de Derek Richard Tomas în timp ce se aflau printr-o piață de fermieri, din Los Angeles și au ales fructe și legume, potrivit WST Post.

ADVERTISEMENT

Rumer Willis a fost îmbrăcată foarte simplu, într-o rochie cu carouri, căreia i-a atașat o geantă de umăr, la fel de simplă. Ea părea că purta o discuție intensă cu posibilul partener, în timp ce împingea un cărucior cu alimente.

Rumer Willis si iubitul ei
Rumer Willis si iubitul ei, la piață. Sursa foto: Trending Today in London

 

Nici Thomas nu era îmbrăcat mai extravagant. Acesta a optat la cumpărături pentru o cămașă albastră cu nasturi și pantaloni negri. Apariția lor vine la câteva zile după ce au mai fost fotografiați unul în preajma celuilalt.

ADVERTISEMENT

De altfel, în ultimele luni, Rumer și Thomas s-au postat pe rețelele de socializare. Într-o postare ei apar cântând melodia ”How Many Years”. În iunie au mai fost observați cum se bucurau de un prânz, în oraș.

Cine sunt restul fiicelor ale lui Bruce Willis

Bruce Willis s-a căsătorit de două ori și din ambele căsnicii au rezultat copii, mai exact, cinci fete. Primele trei, care sunt adulte (Rumer, Scout și Tallulah, 26 de ani-n.r), au venit pe lume în mariajul cu actrița Demi Moore.

ADVERTISEMENT

Vreme de 13 ani Bruce Willis a fost căsătorit cu Demi Moore. În prezent, starul de la Hollywood este căsătorit cu modelul Emma Heming, în vârstă de 42 de ani.

Cu Emma Heming, Bruce Willis este căsătorit de 11 ani. Împreună au două fetițe, Mabel și Evelyn, care sunt minore. Actorul, modelul și fiicele lor sunt foarte activi pe rețelele de socializare, postând mai mereu fotografii împreună, ca o familie fericită.

ADVERTISEMENT

Între timp, Bruce Willis s-a retras anul acesta din actorie după ce a fost diagnosticat cu o boală rară, afazie, care îl împiedică să vorbească normal. Actorul are 67 de ani și ar fi strâns în cariera lui peste 3 miliarde de dolari.

ADVERTISEMENT
Tags: