Life

Cu cine seamănă fetița Ginei Pistol și a lui Smiley. Dezvăluiri exclusive de la spital

11.03.2021 | 10:34
Cu cine seamana fetita Ginei Pistol si a lui Smiley Dezvaluiri exclusive de la spital
Fetița Ginei Pistol și a lui Smiley, o combinație reușită între cei doi părinți. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gina Pistol nu se mai satură să-și privească fetița, de când micuța a venit pe lume. În rezerva de la clinica privată unde se află prezentatoarea TV au loc scene emoționante, de fiecare dată când cele două sunt împreună. Cu cine seamănă cea mică? Ei bine, potrivit surselor noastre, fizic, fetița este o combinație între cei doi părinți, dar ca și comportament seamănă cu Gina Pistol, iute ca argintul viu.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți, pentru prima dată, marți, 9 februarie, iar viețile lor au căpătat alt sens. Emoțiile pe care le trăiesc sunt greu de exprimat, iar familiile și apropiații celor doi le sunt alături în aceste momente unice.

ADVERTISEMENT

Conform surselor FANATIK.RO, Gina Pistol a izbucnit în lacrimi în momentul în care și-a văzut fiica pentru prima dată și, cu fiecare clipă care trece, este tot mai fascinată de micul pui de om căruia i-a dat viață.

În prezent, proaspăta mămică se simte bine, se recuperează normal, dar este compleșită din punct de vedere emoțional. De fiecare dată când își ține fiica în brațe, ochii i se umplu de lacrimi de fericire, dar și de teamă pentru necunoscutul care o așteaptă, în cea mai frumoasă călătorie a vieții. Și proaspătul tătic, Smiley, simte că îi iese inima din piept atunci când dă ochii cu cea mică și, fire credincioasă, îi mulțumește divinității pentru darul primit.

ADVERTISEMENT

Sursele FANATIK dezvăluie că Gina Pistol deja s-a ridicat din pat, se plimbă prin rezerva clinicii private unde se află, a primit vizita specialistului în alăptare, a neonatologului și urmează, ca înainte de externare, să i se arate cum se face prima băiță a copilului.

Smiley: “La ecografie nu avea nasul meu”

Cu câteva săptămâni înainte să-și țină fiica în brațe, cântărețul Smiley dezvăluia că, la ecografie, micuța avea trăsături finuțe și nu părea că moștenește nasul său. (Vezi și: Laura Cosoi, prima declarație după ce Smiley a devenit tătic)

ADVERTISEMENT

“La ecografie nu are nasul meu, ceea ce mă bucură, dar abia aștept să o văd. Cred că o să fie foarte frumoasă”, declara Smiley în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV. (Vezi si: Mesajul lui Florin Călinescu pentru Smiley și Gina Pistol: “E cum ați spus: ‘nu știți nimic!’ ”)

Gina Pistol, de la fetița adorabilă la femeia superbă

Declarațiile lui Smiley s-au confirmat în momentul în care micuța a fost adusă pe lume. Cu o greutate de 3,230 kg si 51 cm lungime, medicii i-au dat nota 10 fetiței, chiar dacă Gina Pistol a născut prin cezariană, iar proaspătul tătic a spus despre ea că este “perfectă”.

ADVERTISEMENT

În prima perioadă a vieții, se știe că trăsăturile copiilor se schimbă de la o zi la alta, dar, indiferent cu cine o să semene fetița Ginei Pistol și a lui Smiley, cu siguranță, genele moștenite de la părinți  vor fi predominante. Prezentatoarea emisiunii “Chefi la cuțite” este considerată, de ani buni, una dintre cele mai frumoase femei din showbiz, iar în copilărie a fost o dulceață de fetiță. De cealaltă parte, proaspătul tătic, Smiley, este unul dintre cei mai carismatici și talentați artiști. Combinația poate fi doar fericită, nu-i așa?  😉

Gina Pistol și Smiley, copii
Așa arătau Gina Pistol și Smiley, în copilărie. Sursă foto: Jurnalul/Apropo TV
ADVERTISEMENT