Life

Cu cine seamănă gemenele lui Cristi Borcea și ale Valentinei Pelinel. Cum arată fetițele

Cele două fetițe ale lui Cristi Borcea și ale Valentinei Pelinel nu seamănă deloc una cu cealaltă chiar dacă sunt gemene. Fiecare dintre micuțe și-a moștenit unul dintre părinți.
27.08.2021 | 18:15
Cu cine seamana gemenele lui Cristi Borcea si ale Valentinei Pelinel Cum arata fetitele
Cu cine seamănă gemenele lui Cristi Borcea și ale Valentinei Pelinel. Cum arată fetițele
ADVERTISEMENT

Cristi Borcea și Valentina Pelinel sunt niște părinți împliniți. Au trei copii minunați. Milan, băiatul cel mare, și mezinele Indira și Rania care sunt gemene. Din fotografii se vede că fiul cel mare a moștenit mai mult trăsăturile mamei sale.

Când vine vorba de gemene, lucrurile se schimbă.

Cele două nu seamănă deloc una cu cealaltă, fiecare moștenindu-și câte un părinte.

Cu cine seamănă gemenele lui Cristi Borcea și ale Valentinei Pelinel. Cum arată fetițele

Viața lor s-a schimbat total după ce au devenit părinți. Cristi Borcea și Valentina Pelinel radiază de fericire. Au trei copii minunați cu care se mândresc.

ADVERTISEMENT

Milan este fiul cel mare al cuplului și a moștenit trăsăturile mamei sale. Lucrurile se schimbă când vine vorba despre mezinele familiei, gemenele Indira și Rania. Acestea nu seamănă deloc, una cu cealaltă, fiecare moștenindu-și câte un părinte.

Una dintre ele este blondă, cu ochii albaștri la fel ca mama sa, iar cealaltă este șatenă, cu ochii negri, semănând foarte mult cu Cristi Borcea.

ADVERTISEMENT

De curând, fericita mămica a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de gemene. Imediat postarea a primit mii de aprecieri, iar fanii au lăsat și mai multe comentarii.

“Cea din dreapta îți seamănă, cealaltă seamănă cu tatăl! Ce copii frumoși ai!”, “Cât de frumoase!”, au scris internauții.

ADVERTISEMENT
Valentina Pelinel cu gemenele
Valentina Pelinel cu gemenele

Valentina Pelinel, o mămică împlinită

Soția lui Cristi Borcea a declarat, în repetate rânduri, că este cea mai fericită și împlinită femeie. La începutul anului au fost zvonuri potrivit cărora cuplul ar fi decis să mai aibă încă un copil.

“Nu plănuim acest lucru, dar dacă așa va vrea Dumnezeu este o binecuvântare pentru noi”, spunea soția afaceristului.

ADVERTISEMENT

Cristi Borcea are nouă copii. Omul de afaceri a avut trei soții: Mihaela Borcea, Alina Vidican și Valentina Pelinel.

“În patru ani de pușcărie am făcut patru copiii. Am făcut prea mult. M-au ținut viu copiii cât eram acolo. Ai mei, de la doi ani mănâncă cu telefonul în mână. Am trei copiii în America. Mai vreau unul, al zecelea, dar numai cu Valentina. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace”, a spus Cristi Borcea în cadrul emisiunii lui Mircea Dinescu de la Prima TV.

ADVERTISEMENT