Sporturi

Cu cine și când joacă Irina Bara în turul 3 la Roland Garros. S-a stabilit ora de start

02.10.2020 | 19:40
Cu cine si cand joaca Irina Bara in turul 3 la Roland Garros Sa stabilit ora de start
Irina Bara a reușit o performanță extraordinară prin calificarea în turul 3 la Roland Garros, acolo unde va da peste un adversar de temut. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Irina Bara a reușit o performanță extraordinară prin calificarea în turul 3 la Roland Garros, acolo unde va da peste un adversar de temut.

Ocupanta locului 142 în clasamentul WTA reușește un rezultat istoric la primul său turneul de Grand Slam din carieră, după ce în turul doi a beneficiat de abandonul belgiencei Alison van Uytvanck, locul 65 WTA, la scorul de 6-1, 4-0 pentru româncă.

ADVERTISEMENT

Irina Bara are cinci victorii consecutive pe zgura pariziană, ea ajungând în această fază după ce a trecut și prin calificări.


UPDATE, 2 octombrie, ora 19:40 / Organizatorii au stabilit ca partida dintre Irina Bara și americanca Sofia Kenin, cap de serie numărul 4, să se joace pe Philippe-Chatrier, cel mai important teren de la Roland Garros.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea va fi a doua a zilei pe principala arenă, în jurul orei 14:30, după meciul de pe tabloul masculin dintre germanul Daniel Altmaier și italianul Matteo Berrettini.


Știre inițială, 1 octombrie

Irina Bara, adversară de top în turul 3 la Roland Garros

În turul 3 de la Roland Garros, Irina Bara va da peste campioana surpriză din acest an de la Australian Open, Sofia Kenin, locul 6 WTA și cap de serie numărul 4. Meciul dintre cele două urmează să aibă loc sâmbătă, 3 octombrie, organizatorii urmând să stabilească ora de start.

ADVERTISEMENT

Americanca a trecut în turul secund de Ana Bogdan după un meci extrem de disputat, scor 3-6, 6-3, 6-2, care a durat aproape două ore. Românca, cu o bună defensivă, a ţinut pasul cu câştigătoarea Australian Open până la 6-3, 3-3. Din acel moment, jucătoarea americană, care a făcut ravagii cu lovitura scurtă, a câştigat nouă din următoarele 11 ghemuri.

FANATIK.RO a participat la conferința de presă online pe care Ana Bogdan a susținut-o de la Paris, după eșecul cu Sofia Kenin. Jucătoarea din România a spus că s-a simțit bine pe teren, dar își reproșează abordarea din unele puncte cheie ale jocului.

ADVERTISEMENT

Irina Bara poate scrie istorie la French Open dacă va trece de Sofia Kenin și în același timp va putea să o răzbune pe Ana Bogdan, mai ales că americanca nu este o specialistă a jocului pe zgură.

În turul trei de la Roland Garros mai este calificată și Simona Halep, principala favorită a competiției, care o va întâlni vineri, 2 octombrie, pe americanca Amanda Anisimova, cea care a eliminat-o anul trecut la Paris.

Și Patricia Maria Ţig, locul 58 WTA, s-a calificat în turul 4, după ce a învins-o pe americanca Christina McHale, locul 79 mondial, scor 6-4, 6-3, într-o oră şi 36 de minute. În runda următoare, românca o va întâlni pe câştigătoarea confruntării Elena Rîbakina, cap de serie 14 – Fiona Ferro. Rîbakina a trecut în runda inaugurală de Sorana Cîrstea (6-0, 6-3).

ADVERTISEMENT
Tags: