Sport

Cu cine ținea în copilările noul șef al „câinilor”. Andrei Nicolescu, dezvăluiri despre implicarea sa la Dinamo: „Veți avea niște noutăți”

Andrei Nicolescu, noul președinte al lui Dinamo, a vorbit despre cum a contribuit Nicolae Badea la vânzarea clubului. Ce investitori sunt așteptați la echipă.
23.03.2023 | 13:55
Cu cine tinea in copilarile noul sef al cainilor Andrei Nicolescu dezvaluiri despre implicarea sa la Dinamo Veti avea niste noutati
Andrei Nicolescu și Eugen Voicu au fost atacați de suporterii lui Dinamo înainte de meciul cu UTA Arad. Foto: Facebook Dinamo
ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu e optimist că Dinamo e pe drumul cel bun, iar clubul va depăși problemele financiare grave și va reveni în SuperLiga. Președintele „câinilor” a recunoscut că Nicolae Badea a avut o contribuție decisivă în tranzacționarea clubului.

Andrei Nicolescu a dezvăluit de ce s-a implicat la Dinamo: „A reprezentat o oportunitate”

Noul șef din Ștefan cel Mare a recunoscut că nu poate ajuta Dinamo din punct de vedere financiar, însă a făcut noi promisiuni: „(N.r. De ce ati preluat Dinamo) Dinamo a reprezentat o oportunitate. Eu sunt acţionar în Red&White, alături de Eugen Voicu, am făcut împreună această tranzacţie. Noi vizăm un grup de investitori, care să fie semnfificativi. Eu nu sunt capabil să suport această participaţie”.

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu anunță că mai mulți oameni de afaceri se vor alătura acestui proiect: „(N.r. despre noii parteneri) Vor fi şi nume cunoscute, da. Dar dintre oamenii care au fost deja la Dinamo, nu am identificat. Veţi avea nişte noutăţi în câteva săptămâni”.

Hulit de mulți, Nicolae Badea a fost omul-cheie în vânzarea lui Dinamo, lucru recunoscut și de Andrei Nicolescu, care se sfătuiește în continuare cu fostul acționar: „(N.r. Despre Nicolae Badea) L-am cunoscut pe dl Badea cu o săptămână înainte să încheiem tranzacţia cu dl Şerdean. A ajutat acea tranzacţie, a fost un factor important. Dar atât.

ADVERTISEMENT

Cu dl Badea am avut discuţii despre cum am putea colabora la Dinamo. Ne-am făcut o promisiune să ne vedem regulat. Mi s-a părut un om deschis. Este un om cu care avem o deschidere de dialog, discutăm o posibilitate de colaborare”, a mai spus Andrei Nicolescu, pentru as.ro.

Andrei Nicolescu, legături cu Rapid, Steaua și Dinamo: „N-am avut niciodată o preferată”

Andrei Nicolescu a fost vicepreședinte la Rapid, însă a evitat să vorbească foarte mult despre fosta sa echipă: „Este un club în vogă. Din afara se vede asta, în rest, dacă nu poţi spune ceva drăguţ despre asta, mai bine nu spui nimic”.

ADVERTISEMENT

Fost junior în Ghencea, Nicolescu spune că nu este suporterul niciunei echipe: „Nu sunt nici rapidist, nici dinamovist. N-am avut niciodată o preferată, dar am fost mereu pasionat de fotbal.

Am fost în probe la Steaua, în 1989. Atunci erau anunţuri cu preselecţii, şi i-am bătut pe ai mei la cap să mă ducă. Am rămas din 6000 de copii. Ai mei au promis că mă vor lăsa, dar în decembrie a venit Revoluţia”.

ADVERTISEMENT

Care este colaborarea cu DDB și ce planuri are noua conducere: „Sunt o parte din identitatea brand-ului”

Andrei Nicolescu își dorește în continuare un parteneriat cu DDB, iar suporterii vor rămâne cu procentul actual: „Pachetul suporterilor este de 12%. Noi considerăm că sunt o parte din identitatea brand-ului, alături de ei se poate construi mai bine, decât în antiteză cu ei. Nu cred că-şi doresc alt procent, îşi doresc doar să fie un partener”.

Președintele lui Dinamo are mare încredere în administratorul judiciar al clubului: „Compania este în insolvenţă. Este un plan de reorganizare depus, colaborăm cu dl. Zăvăleanu, este ca un medic pentru noi, ne dă sfaturi. Aşteptăm scrisoarea de externare. Noi nu avem în vedere falimentul, ne axăm pe trei componente, modificarea de plan, licenţierea, care înseamnă plata unor datorii mari, şi organizarea administrativă.

Clubul a funcţionat în zona de avarie, puţinii oamenii care au rămas au făcut o muncă extraordinară, au reuşit să gestioneze un club de Liga a 2-a. Vlad Iacob a colaborat foarte bine şi cu Ovidiu Burcă, pentru că nimeni nu le dădea şanse la începutul campionatului”.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori