Sport

Cu cine ținea în copilările noul șef al „câinilor”. Andrei Nicolescu, dezvăluiri despre implicarea sa la Dinamo: „Veți avea niște noutăți”

Andrei Nicolescu, noul președinte al lui Dinamo, a vorbit despre cum a contribuit Nicolae Badea la vânzarea clubului. Ce investitori sunt așteptați la echipă.
23.03.2023 | 13:55
Cu cine tinea in copilarile noul sef al cainilor Andrei Nicolescu dezvaluiri despre implicarea sa la Dinamo Veti avea niste noutati
500.000 de euro au plătit Eugen Voicu și Andrei Nicolescu pentru pachetul majoritar al de acțiuni al lui Dinamo de la Dorin Șerdean. Sursă foto: Facebook Dinamo
ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu e optimist că Dinamo e pe drumul cel bun, iar clubul va depăși problemele financiare grave și va reveni în SuperLiga. Președintele „câinilor” a recunoscut că Nicolae Badea a avut o contribuție decisivă în tranzacționarea clubului.

Andrei Nicolescu a dezvăluit de ce s-a implicat la Dinamo: „A reprezentat o oportunitate”

Noul șef din Ștefan cel Mare a recunoscut că nu poate ajuta Dinamo din punct de vedere financiar, însă a făcut noi promisiuni: „(N.r. De ce ati preluat Dinamo) Dinamo a reprezentat o oportunitate. Eu sunt acţionar în Red&White, alături de Eugen Voicu, am făcut împreună această tranzacţie. Noi vizăm un grup de investitori, care să fie semnfificativi. Eu nu sunt capabil să suport această participaţie”.

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu anunță că mai mulți oameni de afaceri se vor alătura acestui proiect: „(N.r. despre noii parteneri) Vor fi şi nume cunoscute, da. Dar dintre oamenii care au fost deja la Dinamo, nu am identificat. Veţi avea nişte noutăţi în câteva săptămâni”.

Hulit de mulți, Nicolae Badea a fost omul-cheie în vânzarea lui Dinamo, lucru recunoscut și de Andrei Nicolescu, care se sfătuiește în continuare cu fostul acționar: „(N.r. Despre Nicolae Badea) L-am cunoscut pe dl Badea cu o săptămână înainte să încheiem tranzacţia cu dl Şerdean. A ajutat acea tranzacţie, a fost un factor important. Dar atât.

CLIPUL ZILEI LA FANATIK SUPERLIGA

ADVERTISEMENT

Cu dl Badea am avut discuţii despre cum am putea colabora la Dinamo. Ne-am făcut o promisiune să ne vedem regulat. Mi s-a părut un om deschis. Este un om cu care avem o deschidere de dialog, discutăm o posibilitate de colaborare”, a mai spus Andrei Nicolescu, pentru as.ro.

Andrei Nicolescu, legături cu Rapid, Steaua și Dinamo: „N-am avut niciodată o preferată”

Andrei Nicolescu a fost vicepreședinte la Rapid, însă a evitat să vorbească foarte mult despre fosta sa echipă: „Este un club în vogă. Din afara se vede asta, în rest, dacă nu poţi spune ceva drăguţ despre asta, mai bine nu spui nimic”.

ADVERTISEMENT

Fost junior în Ghencea, Nicolescu spune că nu este suporterul niciunei echipe: „Nu sunt nici rapidist, nici dinamovist. N-am avut niciodată o preferată, dar am fost mereu pasionat de fotbal.

Am fost în probe la Steaua, în 1989. Atunci erau anunţuri cu preselecţii, şi i-am bătut pe ai mei la cap să mă ducă. Am rămas din 6000 de copii. Ai mei au promis că mă vor lăsa, dar în decembrie a venit Revoluţia”.

ADVERTISEMENT

Care este colaborarea cu DDB și ce planuri are noua conducere: „Sunt o parte din identitatea brand-ului”

Andrei Nicolescu își dorește în continuare un parteneriat cu DDB, iar suporterii vor rămâne cu procentul actual: „Pachetul suporterilor este de 12%. Noi considerăm că sunt o parte din identitatea brand-ului, alături de ei se poate construi mai bine, decât în antiteză cu ei. Nu cred că-şi doresc alt procent, îşi doresc doar să fie un partener”.

ADVERTISEMENT

Președintele lui Dinamo are mare încredere în administratorul judiciar al clubului: „Compania este în insolvenţă. Este un plan de reorganizare depus, colaborăm cu dl. Zăvăleanu, este ca un medic pentru noi, ne dă sfaturi. Aşteptăm scrisoarea de externare. Noi nu avem în vedere falimentul, ne axăm pe trei componente, modificarea de plan, licenţierea, care înseamnă plata unor datorii mari, şi organizarea administrativă.

Clubul a funcţionat în zona de avarie, puţinii oamenii care au rămas au făcut o muncă extraordinară, au reuşit să gestioneze un club de Liga a 2-a. Vlad Iacob a colaborat foarte bine şi cu Ovidiu Burcă, pentru că nimeni nu le dădea şanse la începutul campionatului”.

VIDEO. Viktor Orban a vrut să-i pupe mâna Maiei Sandu. Reacția președintei Republicii...
VIDEO. Viktor Orban a vrut să-i pupe mâna Maiei Sandu. Reacția președintei Republicii Moldova
Claudiu Răducanu, dat în judecată de băiatul lui! Decizia instanței, total surprinzătoare
Claudiu Răducanu, dat în judecată de băiatul lui! Decizia instanței, total surprinzătoare
Colţul de Paradis aflat la doar o oră de zbor de România. Preţul...
Colţul de Paradis aflat la doar o oră de zbor de România. Preţul unui sejur pe insula care a vrăjit-o şi pe prinţesa Diana
Prin ce a ajuns să treacă Claudiu Răducanu! Se judecă cu fiul lui,...
Prin ce a ajuns să treacă Claudiu Răducanu! Se judecă cu fiul lui, după o mărire cu 11 lei a pensiei alimentare
Povestea sufletului „umblător” din Foișorul de Foc. Ce s-ar întâmpla în fiecare lună,...
Povestea sufletului „umblător” din Foișorul de Foc. Ce s-ar întâmpla în fiecare lună, în data de 9, la ora 23:30
Ce este curățarea suedeză a morții. Cum te poate ajuta metoda să elimini...
Ce este curățarea suedeză a morții. Cum te poate ajuta metoda să elimini stresul
|GALERIE FOTO. O profesoară sexy concediată pentru postările de pe OnlyFans face chetă...
|GALERIE FOTO. O profesoară sexy concediată pentru postările de pe OnlyFans face chetă ca să-și plătească avocatul. „Aproape fiecare profesor are o a doua slujbă”
Cum e numită România de presa străină, după vizita regelui Charles: „ţară săracă...
Cum e numită România de presa străină, după vizita regelui Charles: „ţară săracă şi coruptă”
Ioana Tufaru se plânge de ani buni de lipsa banilor. Merge, însă, anual...
Ioana Tufaru se plânge de ani buni de lipsa banilor. Merge, însă, anual la mare. Fiica Andei Călugăreanu a dezvăluit cât cheltuie
Cea mai detestată zodie. Nativii sunt „manipulatori”, „infideli” și „nesuferiți”, printre altele
Cea mai detestată zodie. Nativii sunt „manipulatori”, „infideli” și „nesuferiți”, printre altele
Românca vedetă pentru adulți care a făcut furori cu felul în care prepară...
Românca vedetă pentru adulți care a făcut furori cu felul în care prepară cocktailurile | GALERIE FOTO Fanii au taxat-o: „Ce poți face pentru bani... uimitor" --
Informația momentului pentru cei NĂSCUȚI ÎNAINTE DE 1978! Anunțul a fost făcut chiar...
Informația momentului pentru cei NĂSCUȚI ÎNAINTE DE 1978! Anunțul a fost făcut chiar acum: Au șanse reduse...
Sexy Leana Ceaușescu. Imagini nemaivăzute cu Elena Ceaușescu în ipostaze sexy!
Sexy Leana Ceaușescu. Imagini nemaivăzute cu Elena Ceaușescu în ipostaze sexy!