Sport

Cu cine va juca CSM București în sferturile EHF Champions League. Adversare dificile pentru „Tigroaice”

Cu cine va juca CSM Bucuresti in sferturile EHF Champions League Adversare dificile pentru Tigroaice

CSM București a făcut doar un egal cu Thuringer, scor 23-23, în ultima partidă din grupele principale ale EHF Champions League. A fost o partidă pe care CSM București a controlat-o timp de 40 de minute, dar apoi a urmat o cădere inexplicabilă care a permis nemțoaicelor să intre în meci. Astfel, „Tigroaicele” s-au calificat chinuit în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, unde își așteaptă adversarul. Nu se știe însă cu precizie cu cine va juca CSM București în această fază întrucât Ferencvaros nu a jucat încă în ultima rundă din grupele principale, unde va întâlni Krim Ljubljana.

Cu cine joacă CSM București în sferturile EHF Champions League: Rostov sau Metz

CSM nu mai are speranțe la locul 2, indiferent dacă Vipers Kristiansand va pierde cu Gyor. În schimb, dacă Ferencvaros Budapesta va bate pe Krim Ljubljana, CSM București va pica chiar pe patru, urmând să întâlnească  formația care a câștigat cealaltă grupă principală, Metz.

Dacă Ferencvaros nu va câștiga, atunci CSM București va termina pe locul 3, în spatele lui Gyor și a lui Vipers. În acest caz, elevele lui Dragan Djukic ar urma să întâlnească puternica echipa a celor de la Rostov Don, care a terminat pe locul secund, în urma celor de la Metz.

Portărița Grubisic a ținut la suprafață CSM București în grupele EHF Champions League

CSM București a terminat chinuit faza grupelor Champions League

CSM București și-a asigurat calificarea în sferturile de finală încă după victoria de la Thuringer de luna trecută, dar „Tigroaicele” au avut un colaps total în ultimele meciuri. Bucureștencele au pierdut cu Gyor (25-27 acasă) și Krim Ljubljana (22-23 în deplasare) și a remizat cu Thuringer (23-23 acasă). Astfel, CSM București a terminat grupele cu 5 victorii, un egal și 4 înfrângeri! Jocul fostei campioane a Europei nu dă speranțe specialiștilor că ar putea să facă prea multe în fazele eliminatorii.