Sport

Simona Halep – Katerina Siniakova, în primul tur la Bad Homburg, ultimul turneu înainte de Wimbledon. Organizatorii au stabilit ora de start

Simona Halep și-a aflat primul adversar la turneul de iarbă de la Bad Homburg, ultima competiție la care va participa înainte de turneul de Grand Slam de la Wimbledon.
20.06.2022 | 22:52
Simona Halep  Katerina Siniakova in primul tur la Bad Homburg ultimul turneu inainte de Wimbledon Organizatorii au stabilit ora de start
Simona Halep se află pe locul 30 în clasamentul WTA. Sursă foto: Profimedia
ADVERTISEMENT
20-06-2022
20:10

Când se joacă Simona Halep - Katerina Siniakova, în primul tur la Bad Homburg

Duelul dintre Simona Halep și Katerina Siniakova va fi al treilea de marți, 21 iunie, pe arena centrală de la Bad Homburg.

Meciul româncei se va disputa după încheierea partidelor Sabine Lisicki (804 WTA) – Tamara Korpatsch (105 WTA) și Bianca Andreescu (64 WTA) – Martina Trevisan (27 WTA). Astfel, duelul dintre Halep, cap de serie numărul 4, și sportiva din Cehia va începe în jurul orei 17:30.

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Birmingham, după ce a învins-o cu scorul de 6-4, 6-1 pe britanica Katie Boulter (141 WTA). Simona și-a aflat însă și adversara de la turneul din Germania.

Simona Halep și-a aflat prima adversară de la turneul Bad Homburg

Simona Halep va debuta pe 20 iunie la turneul de la Bad Homburg, unde o va întâlni în primul tur pe cehoaica Katerina Siniakova (26 de ani, 63 WTA).

ADVERTISEMENT

Halep este cap de serie numărul patru la turneul din Germania, iar pe Siniakova a mai întâlnit-o de trei ori, scorul meciurilor direct fiind 2-1 pentru româncă.

Siniakova este una dintre cele mai bune jucătoare de dublu din lume și îi poate crea probleme mari Simonei Halep cu urcările la fileu. Cehoaica este pe locul 4 la dublu în clasamentul WTA, iar alături de Krejcikova a câștigat 4 turnee de Grand Slam și medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

ADVERTISEMENT

Ce adversare ar putea să mai întâlnească Simona Halep la Bad Homburg

Dacă va trece de Katerina Siniakova, Simona ar putea să o întâlnească în optimi pe Tamara Zidansek (locul 22 WTA), iar în sferturi ar putea juca cu Amanda Anisimova (locul 21 WTA).

În semifinale, Halep ar putea avea ca adversari pe Daria Kasatkina/Sloane Stephens/Bianca Andreescu sau Martina Trevisan.

ADVERTISEMENT

În marea finală, jucătoarea noastră poate da peste Belinda Bencic/Angelique Kerber/Veronika Kudermetova/Liudmila Samsonova.

Ce a declarat Simona Halep după ce s-a calificat în semifinale la turneul de la Birmmingham

Simona Halep e într-o formă excelentă și s-a calificat în semifinale la turneul de la Birmmingham, unde a participat în premieră: „A fost un meci foarte dificil, nu m-am simțit prea bine pe teren, dar am luptat până la capăt. M-am chinuit, dar sunt mulțumită. Katie este o jucătoare solidă, nu știam cum va veni mingea, nu am mai jucat până acum împotriva ei. Joacă agresiv, nu e ușor contra ei pe iarbă”.

ADVERTISEMENT

Simona Halep nu are încă în minte turneul de Grand Slam de la Wimbledon și se concentrează pe următorul adversar ales din meciul dintre Giorgi și Haddad Maia:

„Nu mă gândesc încă la Wimbledon. Sunt aici, vin după o perioadă complicată. Vreau să mă bucur de tot ce se întâmplă, am niște fani minunați. Mă voi uita la meciul următor. Ambele sunt periculoase. Mă voi uita, apoi voi analiza”.

ADVERTISEMENT
Tags: