Sporturi

Cu cine urmăreşte Ion Ţiriac finala de la Roland Garros! Ce personalităţi sunt în loja miliardarului

09.06.2018 | 15:59

Ion Țiriac are două loje închiriate pe viață la Roland Garros! Alături de cel mai bogat român, la finala WTA de azi, vor fi Nadia Comăneci, Gică Hagi sau Gică Popescu.

UPDATE / În loja lui Ion Ţiriac se găsesc Gică Hagi, Gică Popescu şi Nadia Comăneci. Virginia Ruzici este şi ea prezentă, alături de familia Simonei Halep.

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) este pentru a treia oară în finală la Roland Garros (după 2014 și 2017) şi pentru a patra oară în ultimul act al unui Grand Slam (2018, Australian Open) și va avea parte și de susținerea din tribune a lui Ion Țiriac (79 de ani). Omul de afaceri, care o susține pe campioana noastră de ceva vreme, este unul dintre spectatorii de seamă ai turneului din Paris.

Finala dintre Simona Halep și Sloane Stephens de la Roland Garros va fi urmărită de un grup foarte mare de români. Printre aceștia se vor număra și Nadia Comăneci, Gică Hagi sau Gică Popescu, toți trei urmând a lua loc lângă Ion Țiriac, în lojele pe care acesta le are închiriate la Paris.

Cât plăteşte Ion Ţiriac pentru lojele de la Roland Garros

Omul de afaceri, cu o avere estimată la 1,2 miliarde de euro, are închiriate două loje pe arena centrală ”Philippe-Chatrier” din Paris, pe care achită o taxă de 100.000 de euro pe an. ”Ion Țiriac are două loje la Roland Garros. Chiar dacă aveți foarte mulți bani și sunteți dispuși să plătiți și un milion de euro pentru o lojă, nu aveți nicio șansă, pentru că acestea sunt deja cumpărate pe viață! Țiriac le are cumpărate pe viață și nu are numai la Roland Garros!”, a dezvăluit Dumitru Hărădău. Acesta  a adăugat: ”O lojă costă 50.000 de euro pe ediție. Cum spuneam, el are două și cred că plătește 100.000 de euro pe ediție pentru acele locuri”.