Sport

Cu cine a văzut Dan Petrescu derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj! Adevăratul motiv pentru care nu a vrut să facă deplasarea la Buzău. Exclusiv

Dan Petrescu a decis să nu facă deplasarea la ultimul meci al sezonului, cu FCSB. A urmărit derby-ul de la București, alături de mama lui. Tehnicianul nu a vrut să agite spiritele și a hotărât să nu meargă la meci.
22.05.2022 | 17:47
Cu cine a vazut Dan Petrescu derbyul dintre FCSB si CFR Cluj Adevaratul motiv pentru care nu a vrut sa faca deplasarea la Buzau Exclusiv
Dan Petrescu nu va merge la meciul dintre FCSB şi CFR Cluj. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Microbiștii așteptau o adevărată finală pentru titlu între FCSB și CFR Cluj. Însă, roș-albaștrii au făcut un pas greșit cu FC Voluntari și le-au permis ardelenilor să joace cu titlul pe masă împotriva Universității Craiova. Elevii lui Petrescu au profitat de această șansă și au încheiat conturile cu o etapă înainte de final. Victoria contra CFR Cluj, 3-1, a fost practic doar de moral.

Cu cine vede Dan Petrescu derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj! Nu face deplasarea la Buzău pentru a nu inflama spiritele

Dan Petrescu a hotărât să nu facă deplasarea la meciul din ultima etapă, care se va disputa la Buzău. Din informațiile FANATIK, antrenorul lui CFR Cluj a venit la București, la mama lui, alături de care va urmări meciul.

ADVERTISEMENT

Din informațiile noastre, adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a hotărât să nu facă deplasarea la Buzău a fost să nu inflameze și mai mult spiritele cu suporterii celor de la FCSB, după scandalul iscat de imaginile făcute publice de la petrecerea de titlu a ardelenilor.

Gabi Balint, reacţie virulentă: “Eu nu am crezut că el poate să spună așa ceva, să cânte așa ceva despre familiile suporterilor Stelei”

Antrenorul celor de la CFR Cluj, crescut la Steaua București, a fost surprins în timp ce era în grupul care scanda înjurături la adresa suporterilor roș-albaștrii. Filmarea a stârnit reacții dure atât din partea peluzei FCSB, cât și a fostelor glorii ale Stelei.

ADVERTISEMENT

Gabi Balint a avut cea mai virulentă reacție la adresa lui Dan Petrescu: “Eu nu am putut să cred că Dan Petrescu, fostul stelist, fostul coleg… Că el a crescut la Steaua, eu nu am crescut la Steaua. Steaua l-a făcut fotbalist. Este adevărat că pe unii Steaua i-a făcut și oameni.

Eu nu am crezut că el poate să spună așa ceva, să cânte așa ceva despre familiile suporterilor Stelei, chiar dacă sunt împărțiți. În suflet, toți sunt suporterii Stelei”, a spus Balint la Digisport.

ADVERTISEMENT

“Bursucul” se plânge că este înjurat non-stop pe Arena Naţională!

Dan Petrescu s-a apărat și a spus că el nu a spus nimic, fiind doar în mijlocul jucătorilor care au făcut acea scandare. “Bursucul” s-a apărat și a spus că de fiecare dată când vine pe Arena Națională este cel mai înjurat de fanii celor de la FCSB.

Din informațiile FANATIK, antrenorul celor de la CFR Cluj s-a plâns că de fiecare dată când joacă în deplasare cu FCSB, în spatele băncii tehnice sunt fani care îl înjură non-stop și îi reaminteau de scandalul din anii 2000 cu Radu Niculescu.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a fost trădat de prietenul și colegul său de la FC Național, care a avut o aventură de mai mulți ani de zile cu Dana Petrescu, prima soție a “Bursucului”. Antrenorul lui CFR Cluj a divorţat după acest eveniment.

Lotul celor de la CFR Cluj se reuneşte pe 5 iunie

Astfel, pentru Dan Petrescu şi pentru 11 jucători care au dus “greul” la CFR Cluj în acest sezon a început deja vacanţa. Reunirea va avea loc pe data de 5 iunie, când ardelenii vor pregăti noua stagiune.

  • 5 titluri în Casa Pariurilor Liga 1 are Dan Petrescu (4 cu CFR Cluj, 1 cu Unirea Urziceni)
  • 54 de ani are antrenorul lui CFR Cluj

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 1,60 este cota pentru ”1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT