Life

Cu cine vrea TJ Miles să păstreze legătura după Survivor 2022: „Nu pot spune că mi-am făcut prieteni acolo”

TJ Miles a dezvăluit cu ce fost coleg de la Survivor România își dorește să păstreze legătura. Tiktokerul a mărturisit că nu consideră că și-a făcut prieteni pe parcursul competiției.
21.06.2022 | 18:41
Cu cine vrea TJ Miles sa pastreze legatura dupa Survivor 2022 Nu pot spune ca miam facut prieteni acolo
TJ Miles a vorbit despre colegii lui de la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

TJ Miles și-a reluat cursul normal al vieții după terminarea competiției Survivor România. Tiktokerul a declarat că a avut multe de învățat din perioada petrecută în jungla dominicană. De altfel, a spus și cu ce persoană își dorește să păstreze legătura.

Cu cine vrea TJ Miles să mai vorbească, dintre colegii de la Survivor România, și de ce spune că nu și-a făcut prieteni pe durata competiției

TJ Miles a rezistat 18 săptămâni la Survivor România. Atitudinea lui a creat unele controverse în rândul colegilor, iar unii dintre ei au spus chiar că este mult prea individualist sau egoist.

ADVERTISEMENT

Tiktokerul spune despre el că nu păstrează în jurul lui oameni care nu merită și nu poate să afirme că și-a făcut prieteni cât timp a stat în jungla dominicană.

Totuși, sunt anumite persoane care i-au câștigat respectul fostului concurent Survivor și cu care își dorește să păstreze legătura.

ADVERTISEMENT

,,Prieteni este un cuvânt destul de valoros și nu pun această etichetă oricui. Nu pot spune că mi-am făcut prieteni acolo.

Dar am niște cunoștințe destul de mișto, cum ar fi Mari Fica, Marian Drăgulescu, până și niște Războinici, poate chiar Elena Matei sau poate chiar Ana Dobrovie. Până și Duli.

ADVERTISEMENT

O să țin legătura cu oricine vrea să țină legătura cu mine. Nu o să alerg după oameni. Nu o să încerc să forțez pe nimeni.

Dacă vine cineva organic și se menține o legătură de durată cu cineva de la Survivor, aia e. Tot ce pot să spun este că sunt deschis și la relații profesionale, de afaceri, chestii care ne ajută reciproc”, a declarat TJ Miles într-un interviu acordat pentru click.ro. 

ADVERTISEMENT

Ce proiecte pregătește TJ Miles după Survivor România?

TJ Miles și-a reluat activitatea din mediul online de dinainte să plece la Survivor România. Influencerul își continuă proiectele vechi, dar are în plan și unele noi. Anumite propuneri de colaborare au venit după ce a apărut în emisunea difuzată pe Pro TV.

Astfel că, TJ Miles va avea vara aceasta câteva concerte la Neversea și o să fie prezent la Untold. De asemenea, fostul Faimos a dezvăluit că este gata să apară în filme și să interpreteze personaje care să se potrivească cu imaginea lui.

TJ Miles a spus că are deja în desfășurare proiecte în zona de cinematografie și televiziune. Totuși, a afirmat că nu se va asocia cu oricine.

ADVERTISEMENT