Life

Cu Dacia 1410 spre Grecia! Niște turiști au plecat în vacanță cu celebra mașina românească

Niște români au plecat cu o Dacie în vacanță în Grecia. Cum a fost fotografiată mașina pe autostradă, la întoarcerea spre țara noastră. Imaginea a devenit virală.
26.08.2022 | 18:39
Cu Dacia 1410 spre Grecia Niste turisti au plecat in vacanta cu celebra masina romaneasca
Niște români au plecat cu o Dacie în vacanță în Grecia. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Niște români au plecat la drum spre Grecia cu o Dacie! Imaginea virală pe rețelele de socializare arată autovehiculul încărcat cu bagaje.

Turiștii români care au plecat în Grecia cu Dacia 1410

Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare, mulți fiind nostalgici după apariția imaginii cu o Dacie 1410 care se întorcea dintr-o vacanță în Grecia.

ADVERTISEMENT

Pe lângă nostalgie, mulți au apreciat faptul că românii au plecat la mare în Grecia cu această mașină care a fost produsă între anii 1984–2004.

Mai mult, o persoană comenta chiar că regretă faptul că nu mai are propria Dacie: „Îmi place mult. Regret că nu am păstrat Dacia”.

ADVERTISEMENT

Deși au fost unii care s-au amuzat pe seama faptul că turiștii români au plecat în vacanță în Grecia, mulți i-au apostrofat și au spus că Dacia a fost o mașină emblematică în care cu siguranță toți românii s-au plimbat măcar o dată, dacă nu au și deținut-o.

„Și vi se pare ceva de râs in aceasta imagine? Păcat….păcat de d-voastră. Sunt ferm convins că la un moment dat în viața d-voastra numai cu așa ceva vă deplasați… asta dacă aveați și așa ceva”, a spus cineva, supărat, pe Forum Grecia.

ADVERTISEMENT

Alte persoane au fost încântate de idee și chiar au mărturisit că ar vrea să încerce și ei o călătorie cu Dacia până în Grecia.

„Cuvintele sunt de prisos, când vrei să te simți bine alături de familie nimic nu mai contează”, „Foarte frumos si interesant. La un moment dat cred ca am să încerc și eu traseul cu o Dacia”, au mai fost câteva dintre comentariile de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Românii, impresionați de turiștii plecați cu Dacia în vacanță

Alte persoane care au văzut postarea au fost impresionate de faptul că acești români au plecat cu mașina veche în vacanță în Grecia și consideră că ei ne dau tututor o lecție de modestie.

 „Dragii de ei. Pe asta o au, cu asta văd lumea! Bravo lor! Prea luăm totul de a gata, în viață asta! De parcă ne am născut în Audi…Tot respectul pentru ei”, a mai spus cineva.

Alții au apreciat că mașina deja era pe drumul spre casă, astfel că românii din ea au avut parte de o vacanță de vis, fără peripeții din cauza mașinii.

 „Deci este pe drumul de întoarcere – super !!! Nu s-a stricat ca alte mașini și chiar dacă …merge reparată pe margine fără probleme, față de cele mai noi și moderne la care doar te uiți că s-au stricat!”, a mai spus cineva.

ADVERTISEMENT