Cu el se bat în cupele europene! Au semnat cu un jucător cu 200 de meciuri în Olanda

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
20/07/2016, 00:03
Cu el se bat în cupele europene! Au semnat cu un jucător cu 200 de meciuri în Olanda GALERIE FOTO

Pandurii Târgu Jiu a oficializat transferul lui Jordy Buijs, fundaş central format de Feyenoord. Buijs a făcut parte din naţionala Under 17 ani a Olandei care a ajuns pînă în finala Campionatului European under 17 în 2005, iar în semifinală, a oferit assist-ul în meciul cîştigat de naţionala sa împotriva Italiei, care i-a dus în ultimul act al competiţiei.

Fundaşul a activat la De Graafschap şi NAC Breda, iar ultima oară a evoluat la Roda Kerkrade. Bujis a venit liber de contract la Pandurii şi se alătură lui Voiculeţ, Bărbuţ, Obodo, Herea şi Amiche, jucători veniţi în aceastî vară la gorjeni.

Bujis are peste 200 de meciuri jucate în Olanda.

800.000 de euro este cota de piaţă a fundaşului

Ştirea MOMENTULUI

Harlem Gnohere a devenit netransferabil. Becali cere o sumă imensă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×