Fotbal intern

Cu el va da Viitorul următoarea lovitură pe piața transferurilor. “O să fie vândut cu cel puțin 10 milioane de euro!”

13.07.2019 | 09:43
Cu el va da Viitorul urmatoarea lovitura pe piata transferurilor O sa fie vandut cu cel putin 10 milioane de euro

Dumitru Dragomir crede că FC Viitorul Constanța va da o urmărtoarea lovitură pe piața transferurilor cu Denis Drăguș, atacantul care a ratat meciurile de la EURO 2019 U21 în urma unei accidentări suferite în stagiul de pregătire susținut înaintea turneului final găzduit de Italia și San Marino.

Cu el va da Viitorul următoarea lovitură pe piața transferurilor

Fostul șef de la LPF este de părere că echipa antrenată și patronată de Gică Hagi va încasa cel puțin zece milioane de euro dintr-un viitor transfer al lui Denis Drăguș și este sigur că atacantul va fi “noua senzație din fotbalul românesc”.

“Chiar dacă nu a jucat la EURO eu cred că Drăguș va ajunge să fie vândut cu cel puțin zece milioane de euro, dacă nu și mai mult. Este un jucător cu niște calități fantastice. Ascultați aici, ce vă spun eu: va fi noua senzație din fotbalul românesc”, a spus Dumitru Dragomir, conform telekomsport.ro.

Răzvan Marin, George Țucudean și Denis Drăguș în meciul Serbia - România. Sursă foto: sportpictures.eu
Răzvan Marin, George Țucudean și Denis Drăguș în meciul Serbia – România. Sursă foto: sportpictures.eu

Ce spune despre transferul lui Ianis Hagi la Genk

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a comentat și în legătură cu transferul lui Ianis Hagi la Genk, iar acesta susține că această mutarea a fost una inspirată. “A ales bine! Genk este o echipă unde va juca meci de meci. Are șansa ca de acolo să ajungă la o formație și mai puternică”, a mai spus Dumitru Dragomir pentru sursa citată mai sus.

Ianis Hagi, atacantul în vârstă de 20 de ani care a jucat cu România U21 la EURO 2019, a semnat cu Genk joi, 12 iulie. Campioana Belgiei va plăti zece milioane de euro pentru internaționalul român, care astfel devine cel mai scump jucător transferat din Liga 1. Mai mult, Viitorul a păstrat 15% dintr-un viitor transfer, iar fotbalistul va încasa un salariu anual de 800.000 de euro pe an.