Sport

Cu FCSB zmei, cu CFR Cluj mielușei. Voluntariul finului Florentin Pandele, coșmar pentru echipa nașului Gigi Becali

Coșmarul FC Voluntari continuă pentru FCSB. Opriți de ilfoveni din drumul spre titlu sezonul trecut, roș-albaștrii au fost încurcați din nou.
13.09.2022 | 00:25
Cu FCSB zmei cu CFR Cluj mielusei Voluntariul finului Florentin Pandele cosmar pentru echipa nasului Gigi Becali
Cu FCSB zmei, cu CFR Cluj mielușei. Voluntariul finului Pandele, coșmar pentru echipa nașului Gigi Becali. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cumetria dintre Gigi Becali și Florentin Pandele rămâne în afara fotbalului. FC Voluntari își continuă obiceiul de a le face zile fripte celor de la FCSB. Sezonul trecut, roș-albaștrii au ratat „finala” de titlu din cauza ilfovenilor. Acum, tot echipa lui Liviu Ciobotariu a fost cea care i-a privat pe bucureșteni de a doua victorie din SuperLiga.

FC Voluntari a încurcat-o din nou pe FCSB. Cu CFR Cluj, ilfovenii nici nu „mișcă”

FCSB a fost la doar câteva secunde să obțină a doua victorie a sezonului în campionat. Socotelile echipei lui Nicolae Dică au fost date peste cap în al 5-lea minut de prelungiri al meciului cu FC Voluntari, din etapa a 10-a, când Marcel Bîrsan a dictat penalty pentru ilfoveni.

ADVERTISEMENT

A fost a doua decizie importantă pe care „centralul” bucureștean a luat-o împotriva gazdelor. În minutul 86, Bîrsan l-a eliminat ușor pe Malcom Edjouma, care va rata derby-ul cu Universitatea Craiova.

În momentul penalty-ului, FCSB conducea cu 1-0, dar Adam Nemec, omul care a și scos lovitura de pedeapsă, a transformat cu sânge rece și a stabilit scorul final, 1-1. Ca urmare a acestui rezultat, vicecampioana României a rămas pe locul 13, cu opt puncte.

ADVERTISEMENT

Meciul din etapa a 10-a din SuperLiga a reprezentat al 18-lea duel direct dintre FCSB și FC Voluntari. Roș-albaștrii au reușit să câștige de numai 8 ori împotriva ilfovenilor, care i-au încurcat de 10 ori. 4 victorii și 6 remize a reușit clubul finului Pandele în fața nașului Becali.

Mihai Popa, imperial în fața lui Compagno & co. De la campioana României a luat însă patru goluri

Deși este un adevărat coșmar pentru FCSB, FC Voluntari nu repetă aceleași prestații și când o înfruntă pe CFR Cluj. În urmă cu trei etape, echipa lui Liviu Ciobotariu a făcut act de prezență în Gruia, acolo unde a pierdut cu 0-4.

ADVERTISEMENT

Mihai Popa, unul dintre eroul remizei de pe Național Arena, nu a avut aceeași prestație și în Gruia, acolo unde a apărat extrem de modest, goalkeeperul fiind pus la zid de propriul antrenor, care l-a acuzat că a greșit la cel puțin două dintre goluri.

„Popa a greșit la două goluri. Facem cadouri, asta e…”, a declarat Liviu Ciobotariu, după CFR Cluj – FC Voluntari 4-0.

ADVERTISEMENT

În primăvară, când CFR Cluj și FCSB se luptau la titlu în SuperLiga, FANATIK a scris că portarul Voluntariului este aproape să semneze cu echipa lui Dan Petrescu.

„Mă bucur că mi-am ajutat echipa și am obținut un rezultat pozitiv. Acest punct este foarte important pentru noi, pentru că treceam printr-un moment foarte dificil.

(n.r. – cum a reușit să-l blocheze pe Compagno) Fac vizionare înainte de meci cu antrenorul cu portarii. Îmi arată punctele lor forte și așa, probabil, am reușit să-i blochez.

După o perioadă mai neagră, acest punct obținut cu FCSB poate aduce liniștea”, a spus Mihai Popa, la finalul partidei de pe Național Arena.

FC Voluntari s-a prezentat așadar la fel ca în play-off-ul sezonului trecut. Pe FCSB a încurcat-o în lupta la titlu (1 înfrângere și 1 egal), iar lui CFR Cluj nu i-a pus nicio problemă (2 eșecuri). În 19 dueluri directe cu ardelenii, ilfovenii au un bilanț de 2 victorii, 2 remize și 15 înfrângeri.

  • 1 singură victorie în 8 meciuri are FCSB în actualul sezon de SuperLiga

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,75 este cota pentru „GG” la FCSB – Anderlecht. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: