Life

Cu filtru sau naturale? Cum preferă vedetele să se afișeze în mediul online: „Văd foarte mulți oameni pe care nu-i mai recunosc”

Persoanele publice sunt nevoite să fie cu mult mai atente la imaginea pe care o afișează în fața fanilor. Totuși, vedetele au spus în ce măsură sunt dispuse să apeleze la filtre de înfrumusețare.
17.08.2022 | 19:04
Cu filtru sau naturale Cum prefera vedetele sa se afiseze in mediul online Vad foarte multi oameni pe care nui mai recunosc
Ce părere au vedetele despre filtrele de înfrumusețare.Foto: colaj Fanatik/ captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Imaginea afișată în mediul online este la fel de importantă pentru celebrități precum cea de pe scenă sau de la evenimente. Mai multe vedete din showbizul autohton au spus ce părere au despre filtrele de înfrumusețare și cât de des apelează la ajutorul acestora.

Cât de des folosesc vedetele filtrele de înfrumusețare. Elena Ionescu susține că întâlnește adesea oameni pe care nu-i recunoaște în realitate

Otilia Bilionera, fosta concurentă de la Survivor România, a mărturisit că folosește anumite artificii pentru ca pozele pe care le publică în mediul online să arate mai bine, însă nu vrea să profite de filtre și să arate complet diferit față de viața reală.

ADVERTISEMENT

„Eu folosesc filtre, finuțe, nu cât să mă transforme în altă persoană. Folosesc filtru să-mi arate tenul bine, dacă nu e lumina bună. Uneori, te ajută.

Dar nu să mă vezi în poze pe Instagram și când te vezi cu mine, față în față, sunt altă persoană. Nu la modul ăla, pentru că aș trăi într-o minciună dacă aș face asta”, a declarat artista în emisiunea Vorbește lumea, difuzată pe Pro TV.

ADVERTISEMENT

Dana Săvuică, în vârstă de 52 de ani, a mărturisit că nu își dorește să arate precum o puștoaică pe internet, deoarece ar însemna să se mintă singură.

„Nu folosesc filtre care mă transformă în fată de 20 de ani. Singurele filtre pe care le folosesc sunt cele de lumină. Adică, dacă poza e întunecată, o mai deschid și cam atât. Dar nu-mi fac cine știe ce intervenții, pentru că mi se pare că îmi fur căciula singură”, a dezvăluit fostul fotomodel.

ADVERTISEMENT

Elena Ionescu: „Faceți-vă tot ce e nevoie pentru a arăta bine, dar nu mai puneți filtrele alea care denaturează”

Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga a afirmat că este împotriva filtrelor și că încearcă să le folosească mai rar. Artista s-a arătat nemulțumită de persoanele care abuzează de astfel de efecte și ajung să nu mai fie recunoscute în realitate.

„Nu, dacă te uiți la ultimele stories ale mele, ai să vezi că nu folosesc niciodată filtru, chiar dacă mai am mici imperfecțiuni pe care le tratez și de care sunt foarte asumată. Până la urmă, asta e viața.

ADVERTISEMENT

Consider că n-aș vrea să mă obișnuiesc cu o față pe care să n-o pot susține în public. Văd foarte mulți oameni pe care nu-i mai recunosc. Faceți-vă tot ce e nevoie pentru a arăta bine, dar nu mai puneți filtrele alea care denaturează”, a spus Elena Ionescu.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Doru Todoruț a susținut că mai apelează și la astfel de metode câteodată, iar Ioana Vișănescu, influencer, este de părere că trebuie să fie asumată și să le dea un exemplu bun celor care o urmăresc.

„Orice fotografie a mea trece printr-un filtru de culoare, dar nu îmi editez niciodată fața. Vreau să transmit că suntem reali”, a spus tânăra.