News

Cu lacrimi în ochi și arma în mână, o profesoară din Kiev i-a transmis lui Putin un mesaj viral. Video

O profesoară de limba ucraineană din Kiev, cu arma în mână, surprinsă plângând și râzând când a fost rugată să-i transmită un mesaj lui Vladimir Putin. Ea a răspuns doar: ”Îl urăsc”.
26.02.2022 | 23:07
Cu lacrimi in ochi si arma in mana o profesoara din Kiev ia transmis lui Putin un mesaj viral Video
Cu lacrimi în ochi și arma în mână, o profesoară din Kiev i-a transmis lui Putin un mesaj viral. Foto: Colaj Fanatik . Twitter
ADVERTISEMENT

Femeile au început să se alăture și ele voluntarilor care doresc să lupte pentru a obține victoria în fața trupelor lui Vladimir Putin.

O profesoară din Ucraina s-a alăturat soldaților pentru a-l înfrânge pe Putin: „Îl urăsc”

O postare de pe Twitter arată trei femei, una profesoară, o alta psihologă și o a treia despre care nu se menționează în ce domeniu lucrează.

ADVERTISEMENT

Toate, însă, au un lucru în comun: doresc ca Ucraina să iasă învingătoare din război, așa că au luat arma în mână și s-au alăturat soldaților, gata să își dea și viața pentru a-și proteja țările.

În timp ce mulți ucraineni au hotărât să lase totul în urmă și să plece din calea războiului, mai este și acea categorie de oameni care doresc să rămână și să lupte pentru ceea ce este al lor.

ADVERTISEMENT

Acesta este și cazul celor trei femei de mai sus, anume Inna, Yuliia și Olesya.

Imaginile cu acestea au fost postate de o pagina din Ucraina, iar ele sunt caracterizate prin „curaj pur”, deoarece au decis să își protejeze orașul în fața atacatorilor ruși.

La un moment dat, profesoara de limba ucraineană este întrebată ce mesaj i-ar trimite lui Vladimir Putin, iar ea a spus că i-ar transmite că îl urăște.

ADVERTISEMENT

O altă femeie i-a sfidat pe soldații ruși: „Aici veți fi îngropați”

O altă femeie a devenit cunoscută după ce i-a sfidat pe soldații ruși. Aceasta a intrat în vorbă cu unul dintre aceștia, în timp ce făceau exerciții.

Femeia l-a întrebat pe unul dintre soldații ruși ce caută acolo, acuzându-i că vor să le ocupe teritoriul.

ADVERTISEMENT

Iată dialogul dintre cei doi:

-Cine sunteţi?
-Avem exerciţii. Vă rugăm să mergeţi pe aici.
-Ce fel de exerciţii? Sunteţi ruşi. Deci… ce faceţi aici?
-Discuţia noastră nu va duce nicăieri.
-Sunteţi ocupanţi, sunteţi fascişti. Ce faceţi pe pâmântul nostru cu toate armele astea?

Aceasta chiar i-a dat niște semințe și i-a spus bărbatului că le vor servi ca flori pentru mormânt, deoarece urmează să își piardă viața acolo.

„Luaţi aceste seminţe şi puneţi-le în buzunare, ca să crească floarea soarelui, când veţi fi cu toţii îngropaţi aici”, a mai spus femeia.

ADVERTISEMENT