ADVERTISEMENT
Nicio categorie

UPDATE / Franţa e sigură de baraj, dar speră să dea lovitura în ultima rundă

UPDATE / Franţa a tremurat serios în Belarus. fiind condusă atît cu 0-1, cît şi cu 1-2. Totuşi, prestaţia excelentă a lui Ribery a făcut diferenţa în favoarea oaspeţilor. S-a terminat 4-2...
Autor: Alin Miu | 10.09.2013 | 23:58
UPDATE / Franţa e sigură de baraj, dar speră să dea lovitura în ultima rundă

UPDATE / Franţa a tremurat serios în Belarus. fiind condusă atît cu 0-1, cît şi cu 1-2. Totuşi, prestaţia excelentă a lui Ribery a făcut diferenţa în favoarea oaspeţilor. S-a terminat 4-2 pentru francezi, într-un meci în care Ribery a marcat de două ori şi a oferit un assist. Prin această victorie, Franţa şi-a asigurat prezenţa la baraj, păstrînd un avans de cinci puncte faţă de Finlanda, echipă care s-a impus cu 1-0 în Georgia.

ADVERTISEMENT

Franţa s-a încurcat în Georgia, unde a remizat alb, astfel că păstrează şanse infime să meargă direct la Mondial, avînd un deficit de trei puncte faţă de Spania. Naţionala lui Deschamps va evolua tot în deplasare, de această dată în Belarus, ultima clasată.

Bieloruşii s-au comportat sub aşteptări în aceste preliminarii, reuşind o singură victorie, acasă, cu Georgia. Francezii joacă economicos în deplasare, în cele trei meciuri ale lor disputate departe de casă înscriindu-se numai trei goluri.

ADVERTISEMENT

Finlanda ar mai avea mici şanse la ocuparea locului de baraj. Trebuie să cîştige în Georgia, iar Franţa să piardă în Belarus, pentru ca în ultima etapă să-i învingă pe francezi chiar la ei acasă.

20:00 Georgia – Finlanda 0-1
22:00 Belarus – Franţa 2-4

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!