Nicio categorie

Fără Xavi şi fără Alexis, Barcelona vrea să vîneze „liliecii”

După un început ca din tun (acel 7-0 cu Levante), Barcelona s-a chinuit etapa trecută să învingă la limită la Malaga şi dacă nu ar fi fost şi intervenţiile foarte bune ale lui Victor...
Autor: Claudiu Melinte | 01.09.2013 | 20:01
Fără Xavi şi fără Alexis, Barcelona vrea să vîneze „liliecii”

După un început ca din tun (acel 7-0 cu Levante), Barcelona s-a chinuit etapa trecută să învingă la limită la Malaga şi dacă nu ar fi fost şi intervenţiile foarte bune ale lui Victor Valdes, probabil că ar fi pierdut prematur primele puncte în actualul sezon.

S-a dovedit încă o dată că lipsa lui Messi afectează foarte mult jocul campioanei, argentinianul nefiind prezent la amintitul meci, după accidentarea suferită în prima manşă a Supercupei Spaniei. Prezenţa sa la derby-ul Mediteranei nu este certă, în ciuda faptului că a făcut deplasare la Valencia. Sigure sînt absenţele lui Xavi şi Alexis Sanchez, care au fost lăsaţi acasă, la odihnă.

”Liliecii”, ca şi în sezonul trecut, nu au un start prea bun, fiind făcută KO etapa trecută de cealaltă barceloneză, o echipă mai slab cotată decît ea. Cu siguranţă că împotriva campioanei „liliecii” vor arăta o mai mare ambiţie, însă valoarea lor este sub cea a catalanilor, din acest motiv un egal fiind mulţumitor pentru ei.

 VALENCIA: Diego Alves – Joao Pereira, Ricardo Costa, Rami, Mathieu – Javi Fuego – Feghouli, Banega, Michel, Jonas – Helder Postiga. Antrenor: Miroslav Dzukic.

BARCELONA: Victor Valdes – Dani Alves, Pique, Mascherano, Jordi Alba  – Fabregas, Busquets, Iniesta – Pedro, Messi, Neymar. Antrenor: Gerardo Martino.

 1,50 este cota pentru over 2,5 goluri

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!