Fotbal international

Cu tancul la meci! Ultrașii de la Steaua Roșie i-au șocat pe croați înaintea meciului din Liga Campionilor cu Young Boys. FOTO

27.08.2019 | 20:48
Cu tancul la meci Ultrasii de la Steaua Rosie iau socat pe croati inaintea meciului din Liga Campionilor cu Young Boys FOTO

Steaua Roșie o înfruntă pe Young Boys de la ora 22:00 în returul play-off-ului Ligii Campionilor. Totul se joacă între cele două echipe, după ce prima manșă din Elveția s-a încheiat nedecis, scor 2-2. 

Cu tancul la meci! Ultrașii de la Steaua Roșie i-au șocat pe croați

Ultrașii de la Steaua Roșie au recurs la un gest rar întâlnit, aducând un tanc de război în apropierea stadionului, pe care l-au colorat cu însemnele clubului, alb și roșu. Tancul, care a reprezentat un punct de atracție pentru toți copiii care au trecut prin zonă, i-a oripilat pe vecinii croați.

Aceștia cred că este un gest de provocare al sârbilor, după ce astfel de tancuri s-au folosit în anii 90, când Croația a devenit țară independentă, însă nu fără riposta Iugoslaviei. Totuși, ultrașii de la Steaua Roșie spune că aducerea tancului a vrut să reprezinte doar sloganul clubului: „Mașinărie în mișcare”

Tancul a fost un punct de atractie pentru fanii cei mici de la Steaua Rosie
Tancul a fost un punct de atractie pentru fanii cei mici de la Steaua Rosie

Steaua Roșie are prima șansă la intrarea în grupele Ligii Campionilor, scorurile de 0-0 sau 1-1 fiind suficiente ca să o ajute să se califice. Totuși, Young Boys a dominat fotbalul elvețian în ultimii ani.

De menționat că ambele echipe au fost prezente în grupele Ligii Campionilor anul trecut, iar ambele au avut adversari de coșmar. Steaua Roșie le-a înfruntat pe Liverpool, PSG și Napoli și nu a făcut-o deloc rău. A luat patru puncte pe teren propriu din confruntările cu Liverpool și Napoli. În același timp, Young Boys le-a înfruntat pe Manchester United, Juventus și Valencia.

Echipa care se va califica în acest an în grupe se va alege cu un cec consistent, de 15,25 milioane de euro. Oricare dintre cele două cluburi va obține această sumă, își va permite să domine fotbalul intern încă un sezon.