Sport

Cu un an înainte de moarte, Maradona făcea declarații uluitoare: “Nu mor. Dorm liniştit pentru că muncesc”

25.11.2020 | 20:13
Cu un an inainte de moarte Maradona facea declaratii uluitoare Nu mor Dorm linistit pentru ca muncesc
ADVERTISEMENT

Diego Armando Maradona s-a aflat în război cu fosta sa nevastă Claudia Villafane  și cu una dintre fete, Giannina. Reacția argentinianului a fost postată pe contul său de Instagram, acolo unde avea 5,1 milioane de urmăritori, cu un an în urmă, printre care și Adrian Mutu. 

“Bună ziua! Vreau să vă spun că nu mor”, începuse argentinianul filmarea făcută după ce fata sa publicase pe aceeași rețea de socializare următoarele rânduri: “Îl omoară din interior fără ca el să observe asta”. 

ADVERTISEMENT

“Îţi aminteşti că era o grădină zoologică unde îţi puteai face poze cu un leu gigantic? Era împăiat pentru că era imposibil de îmbânzit. Orice asemănare cu realitatea este pură coincidenţă. Rugaţi-vă pentru el”, a mai scris fata sa.

”Tot ce am strâns în viaţă voi dona”

Cel mai mare fotbalist din toate timpurile a mai zis atunci că stă foarte bine la capitolul sănătate și totodată lăsase o amenințare îndreptată către cei care își doreau banii săi. “Nu mor. Dorm liniştit pentru că muncesc. … Nu ştiu ce a vrut Giannina să spună. … Şi vreau să le spun tuturor că voi dona totul. Tot ce am strâns în viaţă voi dona. .. Sunt foarte sănătos”, a zis argentinianul.

ADVERTISEMENT

Diego Maradona a avut două fete din căsătoria cu Claudia, Dalma și Gianinna. Fostul fotbalist s-a judecat la tribunal cu Claudia după ce argentinianul a acuzat-o pe fosta nevastă că i-a fost infidelă.

“Dacă ai avut ouă să vorbeşti pe Instagram despre fetele noastre, sper să ai şi atunci când vii la tribunal pentru că până acum nu ai avut”, a spus Claudia.

ADVERTISEMENT

Echipele din cariera lui Maradona

În Argentina vor fi 3 zile de doliu național. Maradona a jucat de-a lungul carierei la Boca Juniors, Argentinos Juniors, FC Barcelona, Napoli, Sevilla și Newell’s.

Maradona a fost desemnat de 4 ori cel mai bun fotbalist al anului în Argentina. În 1986 a cucerit Cupa Mondială cu Argentina. Cu Barcelona a luat Cupa Spaniei, Supercupa și Cupa Ligii.

ADVERTISEMENT

A fost campion cu Boca Juniors în 1981. Cu Napoli a cucerit de două ori campionatul Italiei, o dată Cupa, o Supercupă și Cupa UEFA. Diego Maradona a încetat din viață astăzi.

ADVERTISEMENT