Poza zilei la CM2018 / Albacher

Cu zâmbetul pe buze! Cum au fost surprinși englezii la antrenament

Autor: Claudiu Surmei | 13.07.2018 | 18:44
Cu zâmbetul pe buze! Cum au fost surprinși englezii la antrenament
Cu zâmbetul pe buze la antrenament! Așa au fost surprinși jucătorii Angliei

Eliminați de Croația în semifinalele Campionatului Mondial 2018, englezii se pregătesc acum pentru meciul din finala mică. Anglia va întâlni Belgia, echipă care a fost eliminată de Franța.

Echipa naţională a Angliei a efectuat primul antrenament după ratarea finalei Campionatului Mondial 2018. Multă lume se aștepta ca jucătorii antrenați de Gareth Southgate să fie demoralizați după eliminarea din semifinale, însă lucrurile nu au stat deloc așa.

Englezii au fost surprinși zâmbind și făcând glume la antrenament. Niciunul dintre ei nu are probleme medicale înaintea duelului cu Belgia din finala mică a Mondialului din Rusia.

Anglia a efectuat primul antrenament după ratarea finalei CM 2018

Englezii au avut zâmbetul pe buze la antrenament

Chiar dacă erau sub semnul întrebării pentru meciul cu Belgia, Kyle Walker şi Kieran Trippier s-au antrenat normal. Și Harry Kane, care părea extenuat la finalul meciului cu Croaţia, a avut parte de un antrenament complet. La un moment dat, jucătorii Angliei au avut parte de un exercițiu în cadrul căruia au trebuit să se țină de mână. Probabil selecționerul britanic a dorit să le inspire unitate înainte de meciul din finala mică a CM 2018.

Citește și:

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!