Life

Cucu de la Survivor România, imagine savuroasă alături de Smiley și Gina Pistol la Untold: „Tot singur”

Cucu de la Survivor România s-a afișat împreună cu Smiley și Gina Pistol, iar imaginea apărută cu cei trei a făcut deliciul internauților.
12.09.2021 | 11:05
Cucu de la Survivor Romania imagine savuroasa alaturi de Smiley si Gina Pistol la Untold Tot singur
Cucu, Smiley și Gina Pistol, prezenți în acest weekend la Untold. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cucu, fost concurent la Survivor România, a petrecut la Untold împreună cu Gina Pistol și Smiley. Tânărul din trupa Noaptea Târziu a postat o imagine care i-a amuzat pe internauți. În poză, prezentatoarea și cântărețul se sărută în timp ce el privește în altă parte.

În atmosfera incendiară de la Cluj, mai multe vedete au vrut să se bucure de festivalul pe care românii îl așteptau de mai bine de un an.

ADVERTISEMENT

Untold a revenit și a adunat zeci de mii de oameni care s-au distrat pe muzica lor preferată, iar printre participanții la festival s-au numărat și Gina Pistol și Smiley.

Cucu de la Survivor România le-a ”ținut lumânarea” Ginei Pistol și lui Smiley

Cucu a publicat o fotografie în care apare alături de cei doi, în timp ce aceștia își trăiesc dragostea în văzul tuturor, sărutându-se pătimaș.

ADVERTISEMENT

„Tot singur și la Untold. #foreveralone”, este mesajul scris de Cucu de la Survivor România la poza în care apare lângă Smiley și Gina.

„Genial; Lasă, boss, că găsești tu pe cineva; Da, dar nu uita că tu ai prins buchetul de la nuntă”, sunt câteva dintre comentariile fanilor lui Cucu la postarea acestuia.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Smiley nu au mers singuri la Untold, acolo unde s-au întâlnit cu Cucu de la Survivor România. Prezentatoarea Chefi la cuțite a dus-o la spectacolul din Cluj-Napoca și pe fetița ei, venită pe lume în luna martie.

smiley gina pistol
Cucu de la Survivor România, cu Smiley și Gina Pistol la Untold. Foto: Instagram

Prezentatoarea, cu fetița de 6 luni la Untold

Este practic primul festival din viața Josephinei, la doar 6 luni. „Astăzi este ziua fiicei, pentru că împlinește 6 luni, și am venit la Cluj. Untold-ul pentru ziua ei este. Ea așa știe. I-am organizat un festival de ziua ei.

ADVERTISEMENT

Sunteți invitați cu toții la ziua ei, nu trebuie să luați nimic, niciun cadou, doar trebuie să vă plătiți biletele la intrare”, a dezvăluit Gina pe un story de pe Instagram.

Vedeta trustului Intact a fost criticată de o parte dintre internauți. Mulți i-au spus că fetița ei nu are ce căuta în acel vacarm. I-au reproșat că dă un exemplu prost celorlalte mame din România.

În același timp, au existat și foarte mulți oameni care i-au luat apărarea partenerei lui Smiley spunând că i-a făcut un cadou frumos micuței și că fetița nu are ce să pățească atâta timp cât e cu părinții ei.

 

ADVERTISEMENT