Life

Cucu de la Survivor România, infectat cu coronavirus. Experiența îngrozitoare prin care a trecut la spital

Cucu de la Survivor România a fost infectat cu noul coronavirus. Fostul concurent al show-ului de la Kanal D a explicat prin ce a trecut la spital.
23.09.2021 | 10:45
Cucu de la Survivor Romania infectat cu coronavirus Experienta ingrozitoare prin care a trecut la spital
ADVERTISEMENT

Cucu de la Survivor România a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat tot felul de simptome asemănătoare celor pe care le dă boala Covid-19.

Panica s-a instalat în momentul în care Cucu a constatat că avea saturația de oxigen în sânge undeva la 83-84%. Membrul trupei Noaptea Târziu a chemat ambulanța, iar acolo, pulsoximetrul arăta o saturație de 98%.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România a povestit prin ce clipe grele a trecut din momentul în care a ajuns la spital, după ce a aflat că are Covid-19.

Cucu de la Survivor România, aventură neplăcută într-un spital de stat, infectat fiind cu Sars-Cov-2

Cucu a scris pe Instagram că în ultimele zile stătea mai mult în casă pentru că nu se simțea în formă maximă. Tânărul a povestit că avea stări de amețeală, febră, iar pe lângă asta nu putea să facă mare lucru deoarece era foarte slăbit.

ADVERTISEMENT

După ce s-a consultat cu niște prieteni, băiatul nu a ezitat să sune la 112. Deși saturația de oxigen era ok, medicii de pe ambulanță i-au recomandat să ajungă la spital pentru investigații amănunțite.

Înainte să primească rezultatele finale, Cucu a trebuit să stea internat. „La ora 19:00 mi-au adus foaia de externare pe care am completat-o și am semnat-o. Urma să aștept să vină o ambulanță să mă ia, să mă ducă acasă”, a spus Cucu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Ambulanța nu mai ajunsese. Cucu începea să se confrunte cu un alt mare inamic, cu care s-a întâlnit și la Survivor: foamea.

„A venit o asistentă și mi-a spus că îi pare foarte rău, dar nu mai este mâncare pentru pacienți. În momentul ăla, înfometat fiind, am reacționat, nu urât, nu vă gândiți”, a scris Cucu.

ADVERTISEMENT

Asistenta s-a oferit să îi dea mâncarea ei, pentru că ea urma să plece acasă în 30 de minute și mânca acolo. La început, Cucu era foarte reticent, dar a acceptat mâncarea de la asistentă pentru că efectiv nu mai rezista.

„Am avut o cădere nervoasă”

După ce s-a hrănit, Cucu se plimba pe holurile spitalului așteptând ambulanța. La un moment dat a venit un ambulanțier, însă nu după el.

În jurul orei 01:00, Cucu a recunoscut că a avut o reacție nervoasă, pentru că nu mai suporta să vadă că nimeni nu îl băga în seamă.

„Am avut o cădere nervoasă pentru că de 5 ore nu mai aveam baterie la telefon. Nu știa nimeni de mine, unde sunt, ce fac, cum sunt… Am ieșit din spital trântind ușa, instant. În fix 15 minute după ieșirea mea nervoasă se pare că a apărut un ambulanțier care a zis că mă duce el acasă”, a mai scris Cucu Gram.

Pe lângă asta, tânărul a fost și taxat pentru spitalizare, 200 de lei pentru patul de spital și 15 lei pentru mâncarea pe care a primit-o de la asistentă, nu de la spital.

 

 

ADVERTISEMENT