Life

Cucu de la Survivor România, mesaj emoționant pentru Culiță Sterp. Ce i-a transmis fostului său coechipier

Cucu de la Survivor România a transmis un mesaj important pentru Culiță Sterp, descalificat în ediția de vineri.
30.05.2021 | 22:38
Cucu de la Survivor Romania mesaj emotionant pentru Culita Sterp Ce ia transmis fostului sau coechipier
ADVERTISEMENT

Cucu de la Survivor România a revenit în țară după eliminarea din cadrul show-ului și i-a transmis un mesaj emoționant lui Culiță Sterp.

Interpretul de muzică de petrecere a fost descalificat din competiție ca să poată fi alături de iubita lui însărcinată, care va naște foarte curând.

ADVERTISEMENT

Cucu de la Survivor România, mesaj emoționant pentru Culiță Sterp

Cucu a revenit în țară după eliminarea de la Survivor România. La scurt timp după ce a ajuns, artistul de la Noaptea Târziu i-a transmis un mesaj emoționant lui Culiță Sterp, aflat și el în drum spre casă.

Culiță a ajuns la capătul puterilor și s-a rugat de producție să-l lase acasă, din moment ce va deveni tătic în luna iunie.

ADVERTISEMENT

Cucu este fericit că l-a cunoscut pe Culiță Sterp în contextul reality show-ului de la Kanal D

„Mă bucur pentru tine Tata Culi!!?? haide acasaaa!!???? sunt cel mai fericit că te-am cunoscut în contextul  @survivorromania.oficial  pentru că aici am putut să găsesc cei mai sinceri oameni, cei mai goi, fără perdea!!

Aici am putut să observ că esti un OM minunat!! Dintre toți colegii mei, tu ai sufletul CEL MAI MARE!!

ADVERTISEMENT

Dacă ramâneai până la final, tu erai CÂȘTIGĂTORUL SURVIVOR ROMÂNIA 2021!! Tu ești ȘEFU’ la SURVIVOR!!❤️❤️ FORZAAA CULIȚAAA!!”, a scris Cucu pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cucu ? (@cucu.gram)

Cucu, mesaj după experiența Survivor România

Cucu a postat un mesaj imediat după ce s-a întors în România și este fericit că a participat la cel mai dur reality show, chiar dacă a stat doar o lună.

ADVERTISEMENT

Artistului i se pare că a trecut mult mai mult timp și a trăit intens fiecare moment din Republica Dominicană.

Totodată, Cucu a ținut să le mulțumească susținătorilor pentru mesajele frumoase, chiar și la o săptămână de când a fost eliminat.

Cu cine s-a întâlnit Cucu la aeroport

Aflat pe aeroportul din Republica Dominicană, Cucu s-a întâlnit cu o concurentă de la Survivor Turcia, cu care s-a și împrietenit.

Concurenta respectivă a făcut parte din echipa Faimoșilor, apoi din cea a Războinicilor. Cei doi s-au fotografiat, iar Cucu a postat fotografia pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT