Life

Cucu de la Survivor România și logodnicul Elenei Marin, față-n față. Exagerează sau nu dansatoarea? 

Cucu și Andrei, logodnicul Elenei Marin de la Survivor România, au fost invitați în cadrul aceleași emisiuni TV. Cei doi au discutat deschis și sincer despre momentul în care dansatoarea s-a plâns că-i curge sânge din nas.
15.06.2021 | 18:45
Cucu de la Survivor Romania si logodnicul Elenei Marin fatan fata Exagereaza sau nu dansatoarea
Cucu de la Survivor România și logodnicul Elenei Marin, față-n față. Exagerează sau nu dansatoarea? Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul Faimos din Republica Dominicană este convins că vedeta exagerează foarte mult pentru a atrage atenția asupra sa, precizând că declarația sa nu a fost făcută pentru a o pune la zid pe dansatoare sau pentru a-i aduce aspecte negative.

Pe de cealaltă parte, iubitul dansatoarei susține că Elena Marin este o persoană foarte puternică. Andrei o apreciază pe partenera sa de viață pentru că nu iese la atac și stă singură de aproape jumătate de an, fără să facă alianțe sau strategii.

ADVERTISEMENT

Cucu și logodnicul Elenei Marin de la Survivor România, în aceeași emisiune. Ce și-au spus cei doi

„E extraordinar de greu pentru o femeie. În momentul în care ai anumiți colegi care de jumătate de an ți se adresează cu «Bă Elena» e foarte greu.

Elena nu este niciodată ofensivă, nu te atacă, nu te înțeapă. Problema asta o avem și acasă. Eu o felicit că stă singură. Ca femeie, decât să stai cu bărbați care ți se adresează așa, mai bine stai singură.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu e perfect, eu sunt convins că și Elena dacă nu avea niște chestii, era mai ok. Eu i-am spus întotdeauna că e mai puternică decât știe. 

Sunt convins că atunci când nu sunt camere, sunt locuri sau momente când nu se filmează, iar concurenții știu asta. Atunci apar înțepături, în momentul în care sunt filmați”, a spus logodnicul Elenei Marin de la Survivor România, în emisiunea „Teo Show”, conform wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Cucu, totul despre victimizarea Elenei Marin de la Survivor România

Cucu crede că Faimoasa din Republica Dominicană trebuie să nu se mai victimizeze atât de mult pentru că oamenii de acasă interpretează greșit tonalitatea pe care o folosește atunci când vorbește.

Fostul concurent de la Kanal D a ținut să mai adauge că există zilnic înțepături și este de înțeles să refuleze atunci când ajunge în fața Consiliul de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

„Am înțeles-o pe Elena pe de o parte, și o înțeleg, e de 5 luni acolo. Cred că cumulul de energie negativă din partea grupului a făcut-o să facă ce a făcut. E cea mai puternică de acolo.

E foarte simplu să vezi de acasă lucrurile. Ei sunt exact ca niște copii care sunt lăsați singuri”, a completat Cucu, în show-ul moderat de Teo Trandafir.

În altă ordine de idei, Andrei, logodnicul dansatoarei, crede că Faimoasa este afectată pentru că este ironizată și  imitată, motiv pentru care s-ar putea să nu mai gândească rațional, asta și pentru că sunt multe răutăți în jur.

ADVERTISEMENT