Life

Cucu de la Survivor România și Răzvan Botezatu, schimb de replici. Ce mesaje și-au transmis cei doi

Cucu, fostul Faimos de la Survivor România și prietenul Ralucăi Dumitru, Răzvan Botezatu, și-au transmis câteva mesaje pe rețelele de socializare, care nu au fost trecute cu vederea de internauți.
28.05.2021 | 07:58
Cucu de la Survivor Romania si Razvan Botezatu schimb de replici Ce mesaje siau transmis cei doi
Cucu de la Survivor România și Răzvan Botezatu, schimb de replici. Ce mesaje și-au transmis cei doi. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Kanal D a fost primul care a dorit să lămurească situația cu fostul prezentator de la Antena Stars, care la un moment dat, în timpul competiției sportive, l-ar fi vorbit de rău.

Cântărețul de la Noaptea Târziu nu a pierdut vremea și i-a transmis vedetei un mesaj dur. Cucu de la Survivor România încearcă să înțeleagă care este motivul pentru care Răzvan Botezatu s-a comportat în felul respectiv.

ADVERTISEMENT

Cucu și prietenul Ralucăi Dumitru de la Survivor România, mesaje în online

„Răzvan Botezatu, am văzut că m-ai vorbit de rău cât timp am fost în competiție… Nu vreau să dau curs lucrurilor, doar că nu e frumos ce faci! O zi frumoasă în continuare”, este mesajul lăsat de Cucu de la Survivor România pe Instagram.

Replica fostului concurent din Republica Dominicană nu a fost trecută cu vederea de Răzvan Botezatu, care i-a oferit un răspuns în stilul caracteristic. Prietenul Faimoasei Raluca Dumitru l-a ironizat pe fostul participant de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Cu drag! Forța Raluca Dumitru”, a scris Răzvan Botezatu pe rețelele de socializare, el fiind una dintre persoanele pe care o susține pe frumoasa brunetă în reality show-ul moderat de Daniel Pavel.

Totodată, Cucu anunță dezvăluiri de senzație despre echipa Faimoșilor din care a făcut parte până de curând. Artistul susține că sunt multe lucruri pe care telespectatorii nu le știu despre concurenții cu banderolă roșie, dar e gata să le scoată la iveală.

ADVERTISEMENT

Fostul participant de la Survivor România este dispus să ofere detalii din culise la revenirea în țară, care ar urma să aibă loc în cursul zilei de sâmbătă, 29 mai 2021.

Cântărețul va fi prezent într-o emisiune TV unde va da cărțile pe față, dar își va lansa și un canal de Youtube. Aici va spune totul despre experiența din junglă și își va caracteriza foștii colegi.

ADVERTISEMENT
Schimb de replici
Schimb de replici între Cucu de la Survivor România și Răzvan Botezatu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cucu, prieten cu echipa de la Survivor România. Ce a declarat

În altă ordine de idei, Cucu s-a bucurat din plin de aventura vieții sale și spune că a rămas în relații bune cu echipa de la Kanal D. Faimosul a întâlnit oameni frumoși cu care-și dorește să păstreze legătura și de acum înainte.

„Am întâlnit aici cei mai frumoși oameni, cu care o să rămân prieten FOREVER, iar eu când spun asta, nu o spun doar de dragul de a mă afla în treaba!

Cuvintele sunt de prisos, vă pupam de aici din Dominicană!🙌🙏”, a scris Cucu peInstagram, în dreptul unor imagini cu prezentatorul Daniel Pavel și un alt membru din echipă.

ADVERTISEMENT