Life

Cucu de la Survivor s-a întors în România! Cu cine s-a întâlnit la aeroport

Cucu de la Survivor România 2021 s-a întors în țară și a avut o surpriză la aeroport.
30.05.2021 | 14:05
Cucu de la Survivor sa intors in Romania Cu cine sa intalnit la aeroport
Cucu de la Survivor Romania a stat timp de o luna in competitie Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Eliminat din echipa Faimoșilor chiar înainte de unificarea de la Survivor România 2021, Cucu a avut o surpriză în aeroport la întoarcerea în țară.

Cucu de la Survivor România 2021, surpriză la aeroport

Întors ieri în țară, Faimosul Cucu de la Survivor România a avut parte de o adevărată surpriză la aeroport, fostul concurent fiind așteptat de prietenii și de apropiații săi.

ADVERTISEMENT

Mai mult, a mărturisit Cucu pe conturile sale de socializare, înainte de a ajunge în țară a avut o surpriză de proporții în momentul în care a cunoscut o concurentă, tot de la Survivor, dar din Turcia, cu care s-a împrietenit.

Cucu de la Survivor Romania
Cucu de la Survivor Romania s-a imprietenit, in aeroport, cu o concurenta din Turcia Sursa foto: Instagram

“Mi-am făcut mulți prieteni la Survivor România, de la colegi, adversari, echipa de producție, localnicii din Dominicană! Dar cel mai tare e faptul că la plecare m-am cunoscut cu  @merveaydin94, ea fiind concurentă la Survivor Turcia, ea a fost tot în echipa Faimoșilor și ulterior a fost și în echipa Războinicilor! Mă foarte bucur că ne-am cunoscut și abia aștept să ne revedem”, a scris Cucu pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

Ce spune Cucu despre Survivor România 2021

Întors în țara noastră după ce a fost eliminat din echipa Faimoșilor, Cucu a vorbit și despre colegii săi de la Survivor România 2021.

”Mă bucur că am stat cu acești oameni frumoși timp de o lună. Îmi pare rău că nu am reușit să ajung până spre final. Probabil aveam mai multe șanse să vin de la început. Atât am rezistat, mă bucur că v-am cunoscut. Îmi pare rău că în punctul ăsta important trebuie să vă părăsesc. Mi-am întrecut limitele. Am reușit să stau timp de o lună ca un boschetar, toți suntem boschetari că stăm în cocioabe. Mă bucur că vor merge la hotel. O să-i susțin pe toți. Îi iubesc pe toți. Cel mai bun să câștige!”, a spus Cucu, în momentul în care a fost eliminat de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

Cucu anunță dezvăluiri despre Survivor România 2021

Întoarcerea în țară a lui Cucu de la Survivor România 2021 era așteptată de toți fanii emisiunii, mai ales că Faimosul a promis dezvăluiri fierbinți despre ceea ce se petrece în Republica Dominicană.

”În momentul în care o să ajung în țară, vă promit că fratele vostru Cucu o să dezvăluie niște lucruri în exclusivitate pentru voi și la doamna Teo în emisiune și pe un nou canal de Youtube”, citat de Wowbiz.

ADVERTISEMENT

Cucu l-a atacat dur pe Sebastian de la Survivor

Relația dintre Cucu și Sebastian, doi dintre Faimoșii de la Survivor România 2021, a fost una tensionată, cei doi certându-se de mai multe ori.

”El (Sebastian de la Faimoși, n. red.) a venit și s-a apropiat de mine, încerca să mă cumpere cumva, încerca să-mi dea pătura. Eu mi-am dat seama că el încerca să se folosească de anumiți oameni, cel puțin cu mine și cu Andreea, atunci când am intrat în competiție. (…) Ce mă enerva la el era faptul că se lăuda prea mult și nu-mi plac oamenii lăudăroși, care trăiesc în trecut”, a povestit, pentru sursa citată, Cucu de la Survivor România 2021.

Cine este Cucu de la Survivor România 2021

Pe numele lui adevărat Adrian Cuc, Cucu de la Survivor România 2021 este originar din satul Topa de Criș din judetul Bihor. El a devenit celebru cu ajutorul proiectului ”Noaptea Târziu”.

Faimosul de la Survivor România 2021 a rezistat doar o lună în competiția din Republica Dimonicană, Cucu fiind eliminat chiar înainte de unificarea echipelor din reality-show.

ADVERTISEMENT