Life

Cucu, noi mărturii despre Survivor România. Pe cine vede câștigător fostul Faimos

Cucu a fost eliminat în urmă cu o săptămână de la Survivor România, dar continuă să facă declarații despre competiția sportivă de la Kanal D. Fostul concurent spune deschis pe cine vede în marea finală.
01.06.2021 | 16:26
Cucu noi marturii despre Survivor Romania Pe cine vede castigator fostul Faimos
ADVERTISEMENT

Artistul a legat o prietenie foarte frumoasă cu Zanni și Culiță Sterp, două dintre persoanele pentru care are numai cuvinte de laudă. Cântărețul a simțit că manelistul va părăsi reality show-ul moderat de Daniel Pavel pentru că este un familist convins.

În ceea ce-l privește pe fostul concurent de la „Chefi la cuțite”, Cucu este convins că va pune mâna pe trofeul de la Survivor România. Solistul de la Noaptea Târziu nu este supărat că a fost scos din joc de Zanni și îl susține în continuare.

ADVERTISEMENT

Cucu, alte declarații despre Survivor România. Pe cine susține în competiție

„Știam că va reuși cumva să plece (n.r- Culiță). De aia nu i-am spus numele în consiliu. Știam că nu o să ajungă în finală. Știam că o să facă ceva să ajungă acasă, pentru că o să nască Daniela lui. 

Zanni o să câștige, eu știu asta în sufletul meu. Dacă oamenii se supără că țin cu Zanni, asta e. Eu am spus de la început că sunt sincer. Zanni a fost singurul care nu s-a ridicat, (n.r- în momentul eliminării lui).

ADVERTISEMENT

În momentul în care l-am luat în brațe, mi-am dat seama că tremură tot și că plânge. Nu știa ce să zică, pentru că am ieșit cumva din nominalizarea lui. Eu am și zis că nu o să fac alianțe cu nimeni. 

Dacă Zanni avea o strategie mai bună mergeam pe strategia lui, iar dacă Culiță are o strategie mai bună, merg pe a lui”, a spus Cucu în emisiunea „Ștafeta mixtă”, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, fostul Faimos de la Survivor România a ținut să mai adauge că nu a făcut parte din nicio tabără, deși a stat în Republica Dominicană mai bine de o lună.

Cucu, mândru de Andreea. Ce spune despre fosta concurentă de la Survivor România

Cucu a avut timp să-i cunoască pe toți și a ieșit cu capul sus din reality show-ul din Republica Dominicană, nu ca alte persoane despre care a vorbit cu cea mai mare sinceritate în urmă cu puțin timp.

ADVERTISEMENT

Fostul participant de la Kanal D a dat-o drept exemplu pozitiv pe Andreea Lodbă care nu s-a certat cu nimeni și a fost extrem de asumată. La polul opus, Cucu a adus-o în discuție pe Vera care s-a certat cu mai mulți colegi din tabără.

ADVERTISEMENT

„În competiția asta, majoritatea au ieșit urât, ba că se certau, de exemplu Vera, care e ieșit cu tărăboi. Andreea și-a asumat și a ieșit cu capul sus, curat.

Pe ea am simțit-o că spune adevărul. Îmi pare rău că nu și-a dat prea mult cu părerea”, a completat fostul Faimos de la Survivor România, în cadrul aceluiași show.