Life

Cucu și Simona Hapciuc, totul despre Elena Marin de la Survivor România. Și-au schimbat complet părerea 

Cucu și Simona Hapciu au reacționat extrem de dur la adresa Elenei Marin de la Survivor România, după ce dansatoarea a acuzat ceva probleme de sănătate în ultimul Consiliu de Eliminare. Cei doi foști participanți nu o văd deloc cu ochi buni.
14.06.2021 | 18:16
Cucu si Simona Hapciuc totul despre Elena Marin de la Survivor Romania Siau schimbat complet parerea
Cucu și Simona Hapciuc, totul despre Elena Marin de la Survivor România. Și-au schimbat complet părerea. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Foștii Faimoși din Republica Dominicană și-au schimbat complet părerea despre colega lor de echipă pe care o acuză că exagerează din punct de vedere medical, dansatoarea spunându-i prezentatorului de la Kanal D că îi curge sânge din nas.

Momentul nu a fost trecut cu vederea de artist, care susține că Faimoasa se victimizează foarte mult și se folosește de anumite trucuri pentru a câștiga cât mai multe persoane de partea sa. Din păcate, unele chestiuni întrec limitele, crede cântărețul.

ADVERTISEMENT

Comportamentul Elenei Marin din ultima perioadă a fost observat și de o altă fostă participantă. Este vorba de Simona Hapciuc, care până de curând a susținut-o constant pe concurenta pe care de altfel o vede plecând acasă cu premiul cel mare.

Cucu și Simona Hapciuc, păreri complet schimbate despre Elena Marin de la Survivor România

Mi se pare că a exagerat puțin, mi se pare că treaba cu sângele din nas și toate cele… A fost puțin exagerată și s-a victimizat aiurea pentru că mie mi se pare că e o fată foarte mișto, care aduce puncte echipei.

ADVERTISEMENT

Uneori se folosește de anumite lucruri din astea de empatie a publicului, care depășesc puțin limita. Am înțeles treaba că e de atâtea luni, știu că e de atâtea luni și empatizez mult cu oamenii care sunt acolo de atâtea luni.

Toată treaba de aseară, de la consiliu, a fost puțin exagerată”, spune Cucu despre Elena Marin, pe pagina sa de Instagram, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc, același gânduri ca și Cucu. Ce crede despre Elena Marin

De aceeași părere a fost și Simona Hapciuc, care a mărturisit că nu se aștepta la o asemenea atitudine din partea fostei sale colege de echipă. Actrița este convinsă că dansatoarea exagerează pentru a da bine la public pentru a câștiga și mai multă notorietate.

Fosta Faimoasă de la Survivor România regretă acele momente în care a susținut-o pe Elena Marin, deși este una dintre concurentele care aduce puncte pentru echipa sa.

ADVERTISEMENT

Blondina spune că nu mai are nicio urmă de empatie pentru fosta asistentă a lui Mihai Morar, după ce ar fi exagerat că îi curge sânge din nas la ultimul Consiliu de Eliminare. Simona Hapciuc este convinsă că Faimoasa nu vrea decât să atragă atenția asupra sa.

Mai mult decât atât, sportiva și-a cerut iertare tuturor persoanele cu care s-a certat pentru a o susține pe Elena Marin în competiția sportivă care se desfășoară de la începutul anului în Republica Dominicană.

„M-am uitat de vreo opt ori la clipul cu Elena, încercând să văd pe toate părțile acel sânge care se plângea că-i curge din nas și dacă mai aveam vreo urmă de empatie față de persoana ei, mi-a dispărut în seara aceasta.

Faptul că am susținut și încurajat o persoană atât de falsă, când totul la mine este despre corectitudine și sinceritate, e cea mai mare palmă pe care o puteam primi de la Dumnezeu, ca să îmi arate cât de mult greșesc câteodată.

Și vreau să îmi cer iertare tuturor cu care m-am certat în competiția Survivor pentru Elena. Am greșit”, a declarat Simona Hapciuc în mediul online, mai arată aceeași sursă.

ADVERTISEMENT