Simona Halep

Cui a cerut Simona Halep o îmbrățișare pe scenă la Singapore: “Sunt tristă, am nevoie de una de la tine!” Video exclusiv

19.10.2018 | 17:20
Cui a cerut Simona Halep o imbratisare pe scena la Singapore Sunt trista am nevoie de una de la tine Video exclusiv

Simona Halep a fost desemnată cea mai bună jucătoare a anului 2018, în cadrul unei ceremonii WTA care a avut loc la Turneul Campioanelor din Singapore. Chemată pe scenă să își ridice premiul și rugată să spună câteva cuvinte despre performanțele din acest an, Simona a declarat că este tristă că nu poate juca la turneul de la Singapore și i-a cerut o crainicului evenimentului, iar acesta s-a conformat.

Numărul 1 mondial nu participă la Turneul Campioanelor de la Singapore din cauza unei accidentări, locul ei fiind luat în competiție de Kiki Bertens. Simona a fost invitată însă la ceremonia organizată de WTA, acolo unde a fost foarte solicitată să se fotografieze cu cei prezenți și a fost așezată la prima masă din sală, având statut de invitat special al organizatorilor. Chemată pe scenă pentru a primi premiul de cea mai bună jucătoare a anului 2018, Simona Halep a fost rugată să spună câteva impresii despre experiența din acest an.

Simona Halep i-a cerut crainicului evenimentului WTA o îmbrățișare pe scenă la Singapore

“Sunt foarte tristă că nu pot juca aici și am nevoie de o îmrățișare”, a spus Simona Halep după ce crainicul evenimentului organizat de WTA a rugat-o să spună câteva impresii. “O îmbrățișare de la cine?”, a întrebat acesta, uimit de declarația Simonei. “De la tine”, a fost răspunsul dat de numărul 1 mondial, iar prezentatorul s-a conformat imediat.

Simona Halep se află în fruntea ierarhiei WTA și nu mai poate fi ajunsă până la sfârșitul acestui an, Angelique Kerber fiind principala sa urmăritoare în clasament. Aceasta se poate doar apropia de Simona, în timp ce nici Caroline Wozniacki nu are șanse să o detroneze pe sportiva din România.

Simona Halep, PREMIATA la Singapore! Detalii pe www.fanatik.ro

Gepostet von Fanatik.ro am Freitag, 19. Oktober 2018